MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα από το «Naija Odyssey»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλά για την διπλή κουλτούρα Ελλάδας και Νιγηρίας που τον έχει συνοδεύσει σε ολόκληρη τη ζωή του μέσα από το «Naija Odyssey», με εικόνες που προκαλούν δέος.

Monopoli Team

«Πες μου τώρα ποιος είναι και ποια διαδρομή τον έφερε εδώ…» λέει η Βερόνικα Αντετοκούνμπο στο ξεκίνημα της ταινίας μικρού μήκους του Giannis σε συνεργασία με τo WhatsApp που έχει συνδεθεί με την Ομήρου Οδύσσεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλισσα Ελισάβετ: Το κόλπο με το κραγιόν όταν ήθελε να αποφύγει μια συνάντηση12.09.2018

Μία ιστορία που ξετυλίγεται μέσα σε 12 λεπτά και εξηγεί την φύση του Έλληνα και Νιγηριανού Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Γιάννης, The Greek Freak. Αυτό είναι το όνομα που μου έδωσε ο κόσμος. Όλα όσα είμαι, απλά σε ένα όνομα. Μία χώρα. Αλλά δεν είμαι εγώ. Δεν ειναι όλα όσα είμαι. Ποιος είμαι; Υπήρχαν στιγμές που ούτε εγώ δεν ήξερα. Στην Ελλάδα ήμουν Νιγηριανός. Στην Νιγηρία ήμουν Έλληνας. Ζούσα στην μέση. Ανάμεσα σε δύο χώρες, δύο ταυτότητες. Δεν είχα κάτι να με δένει με το σπίτι. Μου δίδαξαν να βρίσκω δύναμη στις ρίζες μου» τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάρα Τζέσικα Πάρκερ: Συνεργάζεται με διακοσμητή και φέρνει τις πιο aesthetic ταπετσαρίες στην αγορά12.09.2018

Οι δύο κουλτούρες παρέμειναν μέσα του, από τις εποχές ως μικρό παιδί στα Σεπόλια, μέχρι και την πορεία του στο Μιλγουόκι με τη φανέλα των Μπακς. Το στέμμα που συμβολίζει το όνομά του στα Γιορούμπα δεν θέλει να χαθεί…

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b