MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Συνεργάζεται με διακοσμητή και φέρνει τις πιο aesthetic ταπετσαρίες στην αγορά

Τι και αν είναι ηθοποιός, επιχειρηματίας, παραγωγός φαίνεται πως οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να δοκιμάζονται σε νέους τομείς και να εξελίσσονται προχωρώντας στα επόμενα βήματα τους.

Monopoli Team

Ο λόγος για την αγαπημένη Jessica Parker, η οποία ανακοίνωσε μια νέα της συνεργασία και αυτήν την φορά έχει να κάνει με διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Μεταξύ μας, ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και φαίνεται να αρέσει πολύ το νέο της βήμα.

Ξεκίνησε λοιπόν μία νέα συνεργασία με τον στενό της φίλο και σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Eric Hughes, για τη διακόσμηση του σπιτιού. Εγκαινίασε μία συλλογή ταπετσαριών με την ονομασία «Sarah Jessica Parker & Wallshoppe» η οποία περιλαμβάνει 15 εκτυπώσεις σε 193 παραλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSarah Jessica Parker για τον τσακωμό με την Kim Cattrall: «Ηταν επώδυνο, μου μίλησε άσχημα»12.09.2018

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Hughes βοήθησε την Parker να ανακαινίσει το σπίτι της στη Νέα Υόρκη και από εκεί εμπνεύστηκε και προέκυψε η ιδέα να συνεργαστεί μαζί της. Η Parker από την πλευρά της δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πει το «ναι».

Η συλλογή περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες και διαχρονικές εκτυπώσεις με λουλούδια όπως μεγάλα χρυσάνθεμα και γαρύφαλλα, παιχνιδιάρικα καρό και τολμηρά γραφικά. «Το χρώμα είναι πολύ σημαντικό για εκείνη. Λατρεύει τα έντονα χρώματα», είπε ο σχεδιαστής ο οποίος έχει έναν μακρύ κατάλογο διάσημων πελατών, όπως ο Andy Cohen, η Katie Couric και η Λόρεν Γκράχαμ (Lauren Graham).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς πέρασε τα 57α γενέθλιά της η Sarah Jessica Parker12.09.2018

Όμως το καλύτερο σημείο με την Parker για τον σχεδιαστή δεν είναι μόνο η άψογη ματιά της στο σχεδιασμό, αλλά η συνεργασία του με μια αγαπημένη φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b