MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το κόλπο με το κραγιόν όταν ήθελε να αποφύγει μια συνάντηση

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πολλά περισσότερα από τα προφανή αφού μετά τον θάνατό της, όλο και πιο πολλά άγνωστα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την προσωπικότητά της.

Indigo/Getty Images
Monopoli Team

Ακλόνητη μονάρχης, διπλωμάτισσα, μία από τις πιο ηγετικές μορφές. Η βασίλισσα Ελβισάβετ ήταν πολλά περισσότερα από τα προφανή αφού μετά τον θάνατό της, όλο και πιο πολλά άγνωστα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την προσωπικότητά της. Ανάμεσα σε αυτά, και η εξαιρετική της ικανότητα να χειρίζεται (άβολες) καταστάσεις. Πώς; Βάζοντας λίγο κραγιόν στα χείλη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλισσα Ελισάβετ: Η οικογένειά της την αποχαιρετά με μια αδημοσίευτη έως σήμερα φωτογραφία12.09.2018

Ναι, καλά διαβάσατε αφού κατά τη διάρκεια της 70ετούς βασιλείας της, η Ελισάβετ δεν ερχόταν σε επαφή μόνο με ευχάριστες προσωπικότητες, όπως η Marilyn Monroe, η Lady Gaga, ο Frank Sinatra και ο Barack Obama. Συναναστρεφόταν και πολλές βαρετές μορφές, από τις οποίες ήθελε να απαλλαγεί όσο πιο γρήγορα γινόταν. Κάθε φορά που ήθελε λοιπόν να απαλλαγεί από την παρουσία τους, φορούσε λίγο κραγιόν, δίνοντας το κατάλληλο σήμα για φυγή στους υπηρέτες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλισσα Ελισάβετ: Το τελευταίο πορτρέτο της στο «φως» από το παλάτι του Μπάκιγχαμ12.09.2018

Η στρατηγική έγινε γνωστή στο κοινό σε επεισόδιο του Antiques Roadshow, από τον Ian Scott Hunter, ο οποίος την υπηρετούσε για 8 χρόνια. Όπως αποκάλυψε, η μακροβιότερη μονάρχης εφάρμοζε την τακτική κάθε φορά που ήθελε να πάρει την τσάντα της και να αποχωρήσει από μια συνάντηση. Και αυτό το σήμα ήταν αρκετό για να γίνει αντιληπτό από τα μέλη της φρουράς της που παρατηρούσαν κάθε της κίνηση προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b