MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Παράδεισος των κυριών: Πρεμιέρα για την νέα σειρά του Alpha και οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter

Πρεμιέρα έκανε η νέα σειρά του Alpha, “Ο Παράδεισος των κυριών”, χθες Δευτέρα (19/9) στις 20:00 και το κοινό δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, δημοσιεύοντας πλήθος από σχόλια στο Twitter.

Monopoli Team

Ο «Παράδεισος των κυριών» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα στον Alpha και οι χρήστες του Twitter δεν παρέλειψαν να κάνουν τα σχόλιά τους, μεταφέροντας τις πρώτες εντυπώσεις τους. Δεν έλειψαν βέβαια και κάποια αρνητικά σχόλια από κάποιους χρήστες που εξέφρασαν παράπονα για τη σκηνοθεσία.

Με μια πρώτη ματιά, η πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά εποχής – που είναι βασισμένη στην ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “Il Paradiso Delle Signore” από τη Rai Fiction & Aurora Tv – έχει υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, ενώ πλαισιώνεται από λαμπερούς πρωταγωνιστές. Όλα αυτά μαζί μεταφέρουν τον θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

Η σειρά με λίγα λόγια

Μια πλούσια σειρά με φινέτσα και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του πολυτελούς καταστήματος κρύβονται ψέματα, έρωτες, επιθυμίες, ίντριγκες και δολοφονίες.

«Ο Παράδεισος των κυριών» ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο και γίνεται σύμβολο της νέας εποχής στην Αθήνα. Μιας εποχής που όλα αλλάζουν, μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη τσιμεντούπολη…

Οι χρήστες στο Twitter είδαν την πρεμιέρα και σχολίασαν:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b