MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παράδεισος των κυριών: Μια γεύση από το πολυτελές πολυκατάστημα λίγο πριν την πρεμιέρα στον Alpha

Λίγο πριν το πολυτελές πολυκατάστημα ανοίξει τις πόρτες του επίσημα, κάνουμε «τουρ» στο εσωτερικό του και ταξιδεύουμε στην Αθήνα του 1963.

Monopoli Team

«Ο Παράδεισος των κυριών» προσκαλεί στα εγκαίνια και καλωσορίζει τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα της σειράς τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΡΤ2: Αφιέρωμα στη μνήμη της Μάρθας Καραγιάννη με την προβολή της ταινίας «Ο Διάβολος και η ουρά του»12.09.2018

Η ταμπέλα ανάβει, το πολυκατάστημα ανοίγει τις πόρτες του και ξαφνικά η Αθήνα του 1963 αλλάζει, εξελίσσεται, μεγαλώνει και εκσυγχρονίζεται. Μέσα σ’ αυτές τις αλλαγές οι ήρωες πρωταγωνιστές θα αγαπήσουν και θα αγαπηθούν, θα προδώσουν και θα προδοθούν. Με φόντο πάντα το πολυτελές κατάστημα «Ο Παράδεισος των κυρίων» – ένα όνομα μαγαζιού διττό όσο και η γεμάτη λάμψη και πολυτέλεια βιτρίνα που κρύβει μυστικά και προστατεύει θαμπές ζωές – θα ταξιδέψουμε νοσταλγικά στον χρόνο, θα απολαύσουμε τα χρώματα και το στυλ της εποχής και θα συγκινηθούμε με τις ανθρώπινες και δυνατές ιστορίες των πρωταγωνιστών μιας εποχής που πέρασε και άφησε το στίγμα της. 

Το video, το οποίο μάς δίνει μια πρώτη γεύση από τα σκηνικά που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη σειρά από τον σκηνογράφο Αντώνη Χαλκιά με βασικό άξονα την αποτύπωση της αστικής Αθήνας των 60s, επιμελήθηκε ο Γιάννης Κρικρής και η ομάδα της social experience. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Ο Παράδεισος των κυριών»

Πρεμιέρα: Δευτέρα στις 20:00 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00, στον Alpha. 

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b