MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Back to School Skincare: 6 κανόνες για την επιδερμίδα σας για να ξεκινήσετε τώρα

Ξεχάστε την Πρωτοχρονιά, η καλύτερη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις είναι στην πραγματικότητα η έναρξη μιας νέας σεζόν – και ειδικά τον Σεπτέμβριο, καθώς φτάνει το φθινόπωρο.

Monopoli Team

Η επιδερμίδα μας ατονεί και είναι ιδιαίτερα αφυδατωμένη, μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο ενώ έχει χάσει τη φυσική του λάμψη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της συνεχόμενης έκθεσής μας στον ήλιο. Αυτά τα γνωρίζουμε και πριν αποχαιρετήσουμε και τον Σεπτέμβριο πρέπει να βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιο «Back-To-School Skincare Rules»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς να κλείσετε τους πόρους της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο12.09.2018

Το φθινόπωρο λοιπόν είναι η ιδανική εποχή για να παραμείνουμε πιστοί στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά να δοκιμάσουμε και νέες τεχνικές, υφές και συστατικά. Αυτή η εποχή άλλωστε είναι η πλέον κατάλληλη για να δοκιμάσουμε πιο πλούσιες και ενυδατικές φόρμουλες στα προϊόντα περιποίησης,αφού όσο ο καιρός αλλάζει τόσο πιο μεγάλες ανάγκες έχει το δέρμα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑContouring: Πώς θα το κάνετε να φαίνεται πιο φυσικό12.09.2018

Αφιερώστε χρόνο για να επαναξιολογήσετε την επιδερμίδα σας

«Ο Σεπτέμβριος είναι μια εξαιρετική περίοδος για να επανεκτιμήσετε το δέρμα σας», αναφέρει η Jasmina Vico στη Vogue. «Το DNA στα κύτταρα του δέρματος μπορεί να καταστραφεί από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, τη ρύπανση και την έλλειψη ύπνου. Εξετάστε το δέρμα σας, εντοπίστε τυχόν αλλαγές (όπως αφυδάτωση ή μελάγχρωση) και εστιάστε στην εύρεση της αιτίας του προβλήματος, είτε εξωτερική είτε εσωτερική. Eπισκεφτείτε έναν επαγγελματία που θα σας καθοδηγήσει. Μόλις διαπιστώσετε την αιτία, χρησιμοποιήστε προϊόντα , όπως βιταμίνη C ή απολεπιστικά, για να επανορθώσετε, να θεραπεύσετε και να ενισχύσετε το δέρμα».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b