MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αίσθημα παλμών μετά το φαγητό: Πότε πρέπει να ανησυχείτε και ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε

Η κατανάλωση ορισμένων τροφών ή ποτών, ειδικά σε υπερβολική ποσότητα, μπορεί να κάνει να νιώθετε τους παλμούς της καρδιάς σας.

@unsplash
Monopoli Team

Τις περισσότερες φορές, πιθανότατα δεν προσέχετε καθόλου τους παλμούς της καρδιάς σας. Σίγουρα, γνωρίζετε ότι η καρδιά σας αντλεί συνεχώς αίμα σε όλο σας το σώμα. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθείτε τον καρδιακό ρυθμό, αλλά πιθανότατα δεν αισθάνεστε σωματικά τους χτύπους της καρδιάς σας ή δεν της δίνετε μεγάλη προσοχή.

Αν και οι αιτίες ποικίλλουν, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ώρες των γευμάτων ή ορισμένα τρόφιμα ή ποτά μπορεί να προκαλέσουν αίσθημα παλμών κατά το φαγητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;12.09.2018

Οι παλμοί μπορεί να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Αλλά γενικά, το αίσθημα παλμών είναι ένα σύμπτωμα, που περιγράφεται ως μια δυσάρεστη και ενοχλητική αίσθηση που μπορεί να νιώθει κάποιος όταν νιώθει τους παλμούς της καρδιάς του.

Όταν τρώτε, το σώμα αυξάνει τη ροή του αίματος στο πεπτικό σύστημα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του καρδιακού παλμού. Ενώ το αίσθημα παλμών διαφέρει από το ένα άτομο στο άλλο, μπορεί να αισθανθείτε:

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 παραδείγματα διατροφικής κουλτούρας που είναι τοξικά12.09.2018

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b