MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παγιδευμένοι: Είδαμε το πρώτο διπλό επεισόδιο της νέας καθηλωτικής σειράς του ANT1 – Όσα ξεχωρίσαμε

Βρεθήκαμε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας δραματικής σειράς του ANT1, «Παγιδευμένοι», είδαμε το πρώτο διπλό επεισόδιο και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας.

Παγιδευμένοι
Παγιδευμένοι
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Στο όμορφα διαμορφωμένο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας δραματικής σειράς του ANT1, «Παγιδευμένοι» και εμείς βρεθήκαμε εκεί μαζί με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της, για να παρακολουθήσουμε το πρώτο διπλό επεισόδιο και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Το κανάλι, έχει φέτος στρέψει για ακόμα μία φορά την προσοχή του στη ψυχαγωγία και ετοιμάζει νέες σειρές που θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές. Μία από αυτές είναι και η δραματική σειρά «Παγιδευμένοι», η οποία είναι ένα προσωπικό στοίχημα του καναλιού, με το πέπλο μυστηρίου που απλώνει ο βασικός άξονας της σειράς, να προσπαθεί να «σοκάρει» σε κάθε επεισόδιο το κοινό.

Βασικός αυτός άξονας είναι μία δολοφονία. Μία δολοφονία που έχει αναστατώσει πολλές ζωές και σε κάθε επεισόδιο της σειράς θα προσπαθεί να ρουφήξει στο μυστήριό της όλο και περισσότερα πρόσωπα.

Για το θύμα δεν ξέρουμε πολλά, μόνο ότι είναι γυναίκα και ο δολοφόνος της πρόσεξε κάθε λεπτομέρεια, εκτός βέβαια από μία πολύ σημαντική, που είναι και η πιο κρίσιμη. Ας πάρουμε όμως τα στοιχεία από την αρχή, για να «εξιχνιάσουμε» και εμείς αυτό το έγκλημα.

Η πλοκή της σειράς
Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, στην επίσημη παρουσίαση της σειράς "Παγιδευμένοι".

Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, στην επίσημη παρουσίαση της σειράς “Παγιδευμένοι”.

Ο Δημήτρης Μαρκέτος (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) είναι Εισαγγελέας. Για αυτόν, η δικαιοσύνη είναι πάνω από όλα, ακόμα και από την ίδια του την οικογένεια. Η Άννα Ροδίτη (Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ) από την άλλη, είναι μία ανερχόμενη δικηγόρος, η ηθική της οποίας δεν μπορεί να την σταματήσει, καθώς προτιμά τη νίκη στα δικαστήρια, παρά τη σωστή απόδοση της δικαιοσύνης.

Μία δολοφονία θα ενώσει αυτούς τους δύο ανθρώπους και οι εντελώς διαφορετικοί κόσμοι τους θα έρθουν σε σύγκρουση. Ο ένας θα πρέπει να σκεφτεί πέρα από τη στυγνή δικαιοσύνη και η δεύτερη θα πρέπει να τα βάλει με τα συναισθήματά και τον επαγγελματισμό της.

Όσο για τον δολοφόνο, η σειράς μάς υπόσχεται μία σεζόν γεμάτη ανατροπές, σασπένς και μυστικά, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Το μόνο βέβαιο είναι πως κανένας δε θα ησυχάσει μέχρι να βρεθεί και να αποδοθεί η δικαιοσύνη, αυτή τη φορά σωστά.

Για την ώρα, κύριος ύποπτος των αρχών είναι ο αδερφός (Σταύρος Τσουμάνης) του Δημήτρη Μαρκέτου, γεγονός που θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένειά Μαρκέτου, με τον πατέρα του και διοικητή της αστυνομίας, Σπύρο Μαρκέτο (Παύλο Ορκόπουλο), να χάνει τη ψυχραιμία του και όλα να ανατρέπονται όσο περνάνε τα λεπτά και τον ύποπτο να βυθίζεται όλο και πιο πολύ στον ρόλο του δολοφόνου.

Το θύμα από την άλλη, άγνωστο για λίγες μέρες ακόμα, περιμένει καρτερικά να μάς κάνει την ανατροπή στο… 90, καθώς η αποκάλυψη της ταυτότητάς του θα συνταράξει τα πάντα και θα απειλήσει να χαλάσει όσες ισορροπίες έχουν μείνει άθικτες, βάζοντας επιτέλους στην «πράξη» τη συνάρτηση της ηθικής.

Τι ξεχωρίσαμε από τη σειρά
Οι Σταύρος Τσουμάνης, Πέτρος Λαγούτης, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Παύλος Ορκόπουλος και Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα μας απασχολήσουν έντονα με τους ρόλους τους στη νέα σειρά του ANT1, "Παγιδευμένοι".

Οι Σταύρος Τσουμάνης, Πέτρος Λαγούτης, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Παύλος Ορκόπουλος και Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα μας απασχολήσουν έντονα με τους ρόλους τους στη νέα σειρά του ANT1, “Παγιδευμένοι”.

  • Ο Παύλος Ορκόπουλος στον ρόλο του δυσαρεστημένου και απογοητευμένου πατέρα-διοικητή της αστυνομίας ήταν όσο δυναμικός και καθηλωτικός έπρεπε.
  • Η χημεία ανάμεσα στον Εισαγγελέα και τη δικηγόρο της σειράς, τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ ήταν μοναδική και είμαστε σίγουροι πως θα μας απασχολήσει έντονα.
  • Ο Κίμωνας Κουρής, στον ρόλο του «αντίζηλου» Εισαγγελέα που έχει ανοιχτές προσωπικές διαφωνίες με τον Μαρκέτο, φαίνεται πως θα βάλει φωτιές στους «Παγιδευμένους».
  • Οι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί της σειράς είναι πολλοί και πολλά υποσχόμενοι, οπότε αξίζουν την προσοχή μας.
  • Κάθε επεισόδιο υπόσχεται τη δική του ανατροπή και εμείς περιμένουμε πώς και πώς να δούμε την εξέλιξη.
  • Το θύμα της δολοφονίας, σίγουρα θα παγώσει κάποια χαμόγελα και θα αλλάξει τον τρόπο που κάποιοι βλέπουν τη δικαιοσύνη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται τον Οκτώβριο στο MEGA – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα12.09.2018

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα ξετυλίγει το νήμα της συνεχώς ανατρεπτικής ιστορίας της κάθε Δευτέρα έως και Τετάρτη, στις 22:00.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

H δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και θα ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 22:00

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος
Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης
Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου
Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη η Σοφία Φαραζή
Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα
Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη
Απόδοση Σεναρίου: Σωτηρία Ψευτούδη

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b