MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Prisoners" του Denis Villeneuve
"Prisoners" του Denis Villeneuve
Monopoli Team

Σεπτέμβρης! Ο μήνας που ακόμη τα θερινά είναι ανοιχτά και ταυτόχρονα επανέρχονται δυναμικά οι κλειστές αίθουσες. Όμως αν δεν είστε σε διάθεση να φτάσετε ως εκεί το Σαββατοκύριακο; Γι’ αυτό υπάρχουν η τηλεόραση και οι online πλατφόρμες, με πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες που μπορείτε να βρείτε εκεί απ’ την άνεση του σπιτιού σας.

Τηλεόραση

“Prisoners” του Denis Villeneuve: ΣΚΑΪ στις 23:00, Σάββατο 10/9

Η εξάχρονη κόρη του Keller Dover εξαφανίζεται μαζί με την φίλη της. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο ντετέκτιβ Loki αλλά τα στοιχεία δεν επαρκούν και η έρευνα καθυστερεί ενώ αφήνουν ελεύθερο και έναν βασικό ύποπτο. Ο Dover αδυνατώντας να περιμένει άπραγος, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με έναν τρόπο που αργά ή γρήγορα θα ξεφύγει από τα θεμιτά -και νόμιμα- όρια. Ο Villeneuve παραδίδει ένα ανθρώπινο ψυχογράφημα με πολύπλευρους ήρωες πάνω σε ένα ευαίσθητο ζήτημα. Πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal και Paul Dano.

“Sherlock Holmes” του Guy Ritchie: ALPHA στις 23:30, Σάββατο 10/9

Ο Sherlock Holmes με τον συνεργάτη του, Δρ, John Watson, πιάνουν τον Blackwood, έναν κατά συρροή δολοφόνο και τον στέλνουν στην αγχόνη. Ωστόσο, σύντομα ανακαλύπτουν πως επέστρεψε από τους νεκρούς και επιφέρει έναν μεγάλο κίνδυνο για όλη την Αγγλία, αναγκάζοντάς τους να ξαναπιάσουν την υπόθεση. Το δίδυμο που ταίριαξε απίστευτα, ο Robert Downey Jr και ο Jude Law, ξεκίνησε με αυτήν την ταινία την πρώτη του κινηματογραφική περιπέτεια μυστηρίου που σύντομα άνοιξε δρόμο και για sequel. Είναι αλήθεια πως τις ταινίες αυτές τις διακατέχει μια σπιρτάδα και ευφάνταστη προσέγγιση!

“(500) Μέρες με τη Σάμερ” του Marc Webb: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22:00, Σάββατο 10/9

Ο Tom Hansen, ένας άκρως ρομαντικός άντρας, είναι βαθιά πληγωμένος καθώς η γυναίκα της ζωής του, η Summer, τον παράτησε. Έτσι, κάνει μια ενδοσκόπηση της σχέσης τους για να καταλάβει τι πήγε τόσο στραβά. Μια γλυκιά, ρομαντική κομεντί που θεωρείται must στο είδος της. Με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, ανατρέχει στις 500 μέρες που κράτησε μια σχέση που δεν είναι απαραίτητα για την μεγάλη οθόνη αλλά μοιάζει και πολύ με αυτές που ζουν οι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι -που χωρίζουν ενώ περίμεναν τον κινηματογραφικό έρωτα που τόσες ταινίες τους έχουν τάξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Βενετίας 2022: Το cool hair look της Tilda Swinton είναι φόρος τιμής στην Ουκρανία12.09.2018

“The Addams Family” των Greg Tiernan και Conrad Vernon: ANT1 στις 20:00, Κυριακή 11/9

Όταν η εκκεντρική οικογένεια Άνταμς μετακομίσει στα προάστια, η μικρή Wednesday θα γίνει φίλη με την κόρη ενός παρουσιαστή ενός ριάλιτι, γεγονός που θα οδηγήσει σε κόντρα ανάμεσα στις οικογένειες. Η λατρεμένη, σκοτεινή και γκόθικ οικογένεια, μετατράπηκε σε animation για να μάς πει άλλη μια ενδιαφέρουσα ιστορία με τους γνωστούς κι αγαπημένους πια χαρακτήρες.

“Η Μάσκα του Ζορό” του Martin Campbell: MEGA στις 21:00, Κυριακή 11/9

Ο Δον Diego de la Vega ή αλλιώς Ζορό ψάχνοντας εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας του και την απαγωγή της κόρης του, βρίσκει τον νεαρό Alejandro και αποφασίζει να τον εκπαιδεύσει για να γίνει ο νέος Ζορό. Φυσικά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα ενώ στον δρόμο τους θα εμφανιστεί η γοητευτική και άκρως δυναμική Elena. Αυτή η ιστορία εκδίκησης έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό ανά τα χρόνια και αποτελεί πάντοτε μια καλή επιλογή. Μιλάμε και για ένα εξαιρετικό καστ με Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones και Anthony Hopkins!

“Οιωνός” του M. Night Shyamalan: COSMOTE CINEMA 1HD στις 17:10, Κυριακή 11/9

Ένας πρώην αιδεσιμότατος με τα παιδιά του μετακομίζει σε ένα αγρόκτημα. Σύντομα θα έρθουν τα πάνω κάτω, όταν πάνω στα στάχυα θα σχηματιστούν παράξενα σύμβολα, διόλου τυχαία, που ίσως και να προμηνύουν τον ερχομό απόκοσμων πλασμάτων. Ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με την υπογραφή του Shyamalan είναι πάντοτε εγγύηση. Η κατάλληλη ατμόσφαιρα γύρω από το θέμα χτίζεται με μαεστρία και με πρωταγωνιστές τον Mel Gibson και τον νεαρό Joaquin Phoenix δεν έχετε να φοβάστε τίποτα – σχεδόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Robert Pattinson γίνεται curator έκθεσης για το Sotheby’s12.09.2018

Online πλατφόρμες

“I Came By” του Babak Anvari: Netflix

Ένας νεαρός graffiti καλλιτέχνης στοχεύοντας σπίτια της υψηλής κοινωνίας, ανακαλύπτει ένα μυστικό σε ένα υπόγειο που πρόκειται να βάλει τη ζωή του ίδιου και των οικείων του σε κίνδυνο. Έχοντας βρεθεί στη δεκάδα της πλατφόρμας, η ταινία υπόσχεται πολλά και μάλιστα με πρωταγωνιστές τον George MacKay και τον Hugh Bonneville.

“It’s Only the End of the World” του Xavier Dolan: ERTFLIX έως 30/10

Ένας συγγραφέας, ο Louis, μαθαίνει ότι πάσχει από μια θανατηφόρα ασθένεια κι αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό του μετά από 12 χρόνια για να ανακοινώσει τα δυσάρεστα νέα στην οικογένειά του. Ωστόσο, δεν θα έρθει πάνω σε ένα ζεστό καλωσόρισμα και θα τον δυσκολεύουν όλο και περισσότερο να φτάσει στην ανακοίνωση. Ο Γάλλος σκηνοθέτης Xavier Dolan μάς έχει συνηθίσει σε οικογενειακά δράματα, κρίσεις ταυτότητας και προσωπικής αναζήτησης και είναι και εδώ ικανός να προσφέρει μια ταινία πλημμυρισμένη στα συναισθήματα.

“The Wave” του Roar Uthaug: Cinobo

Ένας γεωλόγος ετοιμάζεται να μετακομίσει με την οικογένειά του από το φιορδ του Γκεϊράνγκερ αλλάζοντας δουλειά. Την τελευταία του μέρα εκεί λαμβάνει κάτι περίεργες ενδείξεις από το εσωτερικό του βουνού που τον ανησυχούν για τυχόν πιθανότητες δονήσεων, ικανών να προκαλέσουν τσουνάμι που θα “πνίξει” όλη την πόλη, ένα σενάριο που όσο περνάει η ώρα γίνεται όλο και πιο πιθανό. Μια ταινία για επίγεια καταστροφή που γίνεται τρομακτική ακριβώς επειδή δεν ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας αλλά βασίζεται σε καταστάσεις που οι επιστήμονες ελέγχουν διαρκώς μήπως και συμβούν. Σε τραγικά συμβάντα όπως κι αυτό, η επιβίωση είναι η πρώτη σκέψη για τον καθένα, εκτός φυσικά κι αν είναι γονιός…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b