MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

In-Edit Greece: Τρία κορυφαία με μουσικά ντοκιμαντέρ στον Θερινό Κινηματογράφο ΑΒ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, έρχεται στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2022, στον ιστορικό κινηματογράφο, στα Άνω Πατήσια, με τρία από τα πιο αγαπημένα μουσικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

In-Edit Greece: μουσική για τα μάτια σας!

Η πρώτη χρονιά επαναλειτουργίας του Θερινού Κινηματογράφου ΑΒ, κλείνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο! Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, λίγο πριν γιορτάσει στην Βαρκελώνη τα 20 χρόνια του στον κόσμο, έρχεται στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2022, στον ιστορικό κινηματογράφο, στα Άνω Πατήσια, με τρία από τα πιο αγαπημένα μουσικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς σε ένα ειδικό Bonus Track αφιέρωμα που θα σφραγίσει το φετινό καλοκαίρι, με τον καλύτερο τρόπο!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, 21.30: ” Summer of Soul (…Or, When the Revolution Could Not Be Televised)”

Η αρχή γίνεται, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με τις ηλεκτρισμένες μουσικές, την ξεσηκωτική ενέργεια και τη δύναμη του Summer of Soul (…Or, When the Revolution Could Not Be Televised). Το πολυβραβευμένο (μεταξύ άλλων Oscar καλύτερου ντοκιμαντέρ, βραβείο κοινού Sundance)  μουσικό ντοκιμαντέρ του Ahmir “Questlove” Thompson, μας μεταφέρει με ρυθμό και συγκίνηση στο καλοκαίρι «που πέθαναν οι νέγροι και γεννήθηκαν οι μαύροι» σκορπίζοντας τη μοναδική ενέργεια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Χάρλεμ, ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στην ιστορία της Αμερικής.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, 21.30: “Moby Doc”

Έχοντας ζήσει πολλές ζωές σε μία, ο Moby, το παγκόσμιο είδωλο με τον εκστατικό και εξωπραγματικό ήχο, έρχεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, για να μας παρασύρει, μέσα από τη μουσική του, στην αναζήτηση της τέλειας ανθρώπινης ευτυχίας η οποία για τον ίδιο υπήρξε βαθιά σκοτεινή, αλλά και γόνιμη. Το Moby Doc είναι ένα σουρεαλιστικό βιογραφικό ντοκιμαντέρ, ένα δημιουργικό, παράξενο, επιθετικό, γεμάτο μουσική χρονικό μιας περιπετειώδους ζωής γεμάτη με υπαρξιακές αναζητήσεις. Εμπλουτισμένο με εκπληκτικά πλάνα συναυλιών και σπάνια ευρήματα των 30 χρόνων μουσικής του Moby, αντισυμβατική αφήγηση, ιδιόρρυθμα animation και συνεντεύξεις με τους David Lynch και David Bowie, το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τον Moby να εμβαθύνει στον εαυτό του για να μοιραστεί με ειλικρίνεια πώς μετέτρεψε τη σύγχυση για τη ζωή σε τέχνη.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, 21.30: “Max Richter’s Sleep”

Το αφιέρωμα του In-Edit Greece ολοκληρώνεται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με ένα μουσικό ντοκιμαντέρ – αντίδοτο στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Ο Max Richter, πρωτεργάτης της σύγχρονης ορχηστρικής neo-classical μουσικής και βραβευμένος συνθέτης μουσικής για τον κινηματογράφο, μάς μυεί στο έργο του, Sleep, ένα πολύ προσωπικό έργο-μανιφέστο για έναν πιο αργό ρυθμό ζωής και μια προσωπική εξερεύνηση στο πώς η μουσική αλληλεπιδρά με τη συνείδηση. Στο Max Richter’s Sleep, ακολουθούμε τον συνθέτη και μουσικό Max Richter και τη δημιουργική του σύντροφο, καλλιτέχνιδα και βραβευμένη με BAFTA σκηνοθέτιδα Yulia Mahr, σε μία φιλόδοξη παράσταση του περίφημου 8ωρου έργου SLEEP, στο Los Angeles, να εξερευνούν την προέλευση και τον αντίκτυπο αυτής της πρωτοποριακής σύνθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ρομαίν Γαβράς “σερφάρει” στην Αθήνα – αφού αναστάτωσε τη Βενετία12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θερινός Κινηματογράφος ΑΒ, Θεοτοκοπούλου 36, Άνω Πατήσια

Εισιτήρια: Viva.gr και στα ταμεία του Κινηματογράφου ΑΒ

 

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
MagentaTV: Νέα σεζόν με κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, νέες πρωτότυπες παραγωγές, blockbusters και πολυαναμενόμενες σειρές
Cine News
4 ημέρες γεμάτες σινεμά στη Σάμο: Όσα θα δούμε στο 4o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Μεσογειακοί Διάλογοι»
Cine News
«Do You Love Me»: 70 χρόνια Βηρυτός μέσα από ένα καθηλωτικό κινηματογραφικό ταξίδι στη Στέγη
Cine News
Carte blanche στον Λάνθιμο, πρεμιέρες, μεγάλα αφιερώματα: Όλοι οι λόγοι που ανυπομονούμε για τις “Νύχτες Πρεμιέρας”
Cine News
5+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το καθηλωτικό Fjord
Cine News
Η ΔΕΗ Χρυσός Χορηγός στις «Νύχτες Πρεμιέρας»
Cine News
NAZA: Το ντοκιμαντέρ που συγκλόνισε τη Βενετία, σε πανελλήνια Α’ προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας
Cine News
Κάμπινγκ: Όλα όσα ξέρουμε για την κωμωδία που θα βλέπεις όλη τη νέα σεζόν
Cine News
Ριφιφί: Όλοι οι λόγοι που θα (ξανά) δούμε τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
Cine News
ΣΚ με Slow Horses – Οι πιο αποτυχημένοι της MI5 επέστρεψαν
Cine News
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ