MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Ο Επαναστάτης" του Gary Ross
"Ο Επαναστάτης" του Gary Ross
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και καταπολεμάμε την περίεργη διάθεση, λόγω του τέλους του φετινού καλοκαιριού με μια ταινία. Σας προτείνουμε τις 9 καλύτερες επιλογές σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Suntan” του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου: Alpha στις 00:50, Σάββατο 27/08

Ο Κωστής, γύρω στα 40 και χωρίς οικογένεια, μετακομίζει στην Αντίπαρο για να αναλάβει το τοπικό ιατρείο. Κι ενώ ο χειμώνας περνά ήσυχα, το καλοκαίρι το νησί ζωντανεύει. Κάπως έτσι γνωρίζει μια παρέα εικοσάρηδων, γεμάτους ζωή και ενέργεια, πολύ μακριά δηλαδή από τον ίδιο. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει την Άννα και σύντομα θα παρασυρθεί από τα συναισθήματά του, μη διακρίνοντας πια τα όρια. Μια ταινία που “μυρίζει” καλοκαίρι και ξεγνοιασιά αλλά υπόσχεται και κάτι πιο σκοτεινό, που ξεπερνά τη λογική…

“Η Νύχτα του Κυνηγού” του Charles Laughton: Open στη 01:00, Σάββατο 27/08

Ο ιερέας Harry Powell είναι βαθιά μισογύνης και όποια γυναίκα παντρεύεται, τη δολοφονεί. Όταν παντρευτεί μια γυναίκα με σκοπό να μάθει που έκρυβε ο παλιός της σύζυγος 10.000 δολάρια, τα παιδιά της θα είναι καχύποπτα απέναντί του και δεν θα είναι διατεθειμένα να του δώσουν πληροφορίες για τα χρήματα. Πρόκειται για ένα κλασικό φιλμ νουάρ με πρωταγωνιστές τον Robert Mitchum και την Shelley Winters.

“Σκοτεινός Διάδρομος” του Rodrigo Cortés: Cosmote Cinema 2 στις 20:20, Σάββατο 27/08

Η Katherine αναγκάζεται να πάει σε ένα απομονωμένο οικοτροφείο λόγω κακής συμπεριφοράς, στο οποίο θα υπάρχουν άλλα τέσσερα κορίτσια με παρόμοιο παρελθόν. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωπες με σκοτεινές δυνάμεις σχετιζόμενες με την διευθύντρια Madame Duret. Δείτε την Uma Thurman όπως δεν την έχετε ξαναδεί ενώ ανάμεσα στις μαθήτριες θα αναγνωρίσετε και την Isabelle Fuhrman ή αλλιώς την Esther του “Orphan”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Κέκε Πάλμερ ήταν πάντα εδώ και το «Ούτε Καν» ήρθε απλώς για να μάς το υπενθυμίσει12.09.2018

“Cosmic Candy” της Ρηνιώς Δραγασάκη: Ερτ2 στις 22:00, Κυριακή 28/08

H Άννα είναι μια εκκεντρική υπάλληλος σουπερμάρκετ, τρελαμένη με την καραμέλα Cosmic Candy που σκάει στο στόμα. Σύντομα η ζωή της θα αλλάξει ριζικά όταν θα βρει αγόρι, θα την απολύσουν από τη δουλειά και ταυτόχρονα θα πρέπει να φροντίσει την κόρη του γείτονα καθώς ο πατέρας της είναι εξαφανισμένος. Η Ρηνιώ Δραγασάκη παραδίδει μια διαστημική, παστέλ και ψυχεδελική ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.

“Ο Επαναστάτης” του Gary Ross: Alpha στις 23:40, Κυριακή 28/08

Ο Newton Knight, κατά τον αμερικανικό εμφύλιο, ξεκινά μια επανάσταση ενάντια στην Συνομοσπονδία, στην επαρχία Τζόουνς. Μαζί με άλλους ντόπιους αγρότες και σκλάβους της περιοχής θα ιδρύσουν την “Ελεύθερη Πολιτεία του Τζόουνς”, μια ανεξάρτητη κοινότητα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Knight θα παντρευτεί την έγχρωμη σκλάβα, τη Rachel, γεγονός που έκανε την κοινότητά τους την πρώτη διαφυλετική. Πρωταγωνιστεί ο Matthew McConaughey και η ταινία έχει βασιστεί στην πραγματική ζωή του Newton Knight.

“Η Συμμορία των Πέντε” των Ethan και Joel Coen: Cosmote Cinema 1 στις 17:00, Κυριακή 28/08

Ένας καθηγητής συγκεντρώνει μια ομάδα μικροαπατεώνων με σκοπό να κλέψουν ένα καζίνο. Όταν η γιαγιά που τους δίνει το υπόγειό της, ανακαλύψει τα σχέδιά τους, θα αναγκαστούν να την σκοτώσουν. Το σπιρτόζικο στυλ των αδερφών Coen παίρνει σάρκα και οστά σε αυτό το remake της κλασικής κωμωδίας του 1955.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Εβδομάδα προβολών με ένα διαφορετικό νεανικό star system12.09.2018

Online πλατφόρμες

“The Mummy” του Alex Kurtzman: Netflix

O λοχίας Nick ελευθέρωσε άθελά του μια αρχαία Αιγύπτια πριγκίπισσα όταν έπεσε τυχαία πάνω στον τάφο της και τώρα αυτή θέλει να πάρει εκδίκηση για όλα τα δεινά που είχε περάσει. Ο Nick θα πρέπει να παλέψει για τη ζωή του ενάντια σε δυνάμεις που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Η ταινία αυτή με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise έχει ήδη βρει τη θέση της στη δεκάδα της πλατφόρμας.

“You Were Never Really Here” της Lynne Ramsay: Ertflix έως 14/09

O Joe, ένας πληρωμένος δολοφόνος, αναλαμβάνει να βρει την Nina, ένα έφηβο κορίτσι που έπεσε θύμα απαγωγής, και να σκοτώσει τους απαγωγείς της. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο απλά ακόμη και για έναν τόσο καλό εκτελεστή σαν τον ίδιο, ειδικά όταν ξεπροβάλλουν τα τραύματα του παρελθόντος. Η εκπληκτική ταινία της Ramsay θα σας καθηλώσει με κομμένη την ανάσα από την αρχή έως το τέλος!

“Near Dark” της Kathryn Bigelow: Cinobo

Ο Caleb γνωρίζει μια όμορφη κοπέλα και περνά μαζί της λίγες βραδινές ώρες χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη είναι βρικόλακας. Ωστόσο, θα μπλέξει τόσο άσχημα μαζί της που θα αναγκαστεί να ενταχθεί στην ομάδα της με τους υπόλοιπους περιπλανώμενους βρικόλακες ενώ, ταυτόχρονα, ο πατέρας του με την μικρή του αδερφή θα ξεκινήσουν να τον ψάχνουν. Πολλά χρόνια πριν γίνει η Kathryn Bigelow η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας -για την ταινία της “The Hurt Locker”- γύρισε αυτό το νέο γουέστερν με καλτ διάθεση και μεγάλη έμπνευση από το κλίμα της δεκαετίας του 1980 για το είδος του τρόμου!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b