MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καύσωνας: Γιατί δεν πρέπει να αφήνεις ποτέ το αντισηπτικό στο αυτοκίνητο

Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι καλό είναι να σταματήσουμε αυτή την συνήθεια και να μην αφήνουμε το απολυμαντικό στο παρκαρισμένο, κάτω από τον καυτό ήλιο, αυτοκίνητο.

Monopoli Team

Tο καλοκαίρι η καμπίνα του αυτοκινήτου μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τους 60 βαθμούς Κελσίου υπό κανονικές συνθήκες, πόσο μάλλον με καύσωνα.

Παράλληλα εξακολουθούμε να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid-19. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση μάσκας προσώπου και απολυμαντικών gel. Πολλές φορές φεύγουμε από το αμάξι αφήνοντας το αντισηπτικό στο κάθισμα του συνοδηγού ή στο ταμπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι κάνει ο καύσωνας στο σώμα μας και πώς μπορούμε να το προστατεύσουμε12.09.2018

Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι καλό είναι να σταματήσουμε αυτή την συνήθεια και να μην αφήνουμε το απολυμαντικό στο παρκαρισμένο κάτω από τον καυτό ήλιο αυτοκίνητο. Το δραστικό συστατικό όπως το αλκοόλ μπορεί να εξατμιστεί υπό αυξανόμενες θερμοκρασίες και θα χάσει την αποτελεσματικότητά του. Επιπλέον μπορεί το αντισηπτικό να σκάσει μέσα από το πλαστικό μπουκάλι του. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε ζεστό απολυμαντικό στο δέρμα, καθώς μπορεί να το ερεθίσει, περιμένετε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πρώτα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b