MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Αύγουστος στην Αθήνα; 10 πισίνες για να απολαύσετε ατελείωτες βουτιές στην πόλη

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραμένουν στην πόλη αναζητώντας ένα δροσερό σποτ για τις βουτιές τους. Έτσι, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 10 πισίνες της Αθήνας για να μπείτε σε καλοκαιρινό mood και στην πρωτεύουσα.

Αύγουστος στην Αθήνα: 10 πισίνες για να κάνετε τις βουτιές σας στην πόλη, πηγή: unsplash
Αύγουστος στην Αθήνα: 10 πισίνες για να κάνετε τις βουτιές σας στην πόλη, πηγή: unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Ο Αύγουστος έφτασε και οι τελευταίοι εκδρομείς μαζεύουν σιγά-σιγά τα πράγματά τους και εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα. Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, αυτοί που θα παραμείνουν στην πόλη, αναζητώντας ένα δροσερό σποτ για τον καφέ και τις βουτιές τους.

Έτσι, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 10 πισίνες της Αθήνας για να μπείτε σε καλοκαιρινό mood και στην πρωτεύουσα.

St. George Lycabettus

Μία από τις αγαπημένες πισίνες της Αθήνας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο, είναι η πισίνα στην ταράτσα του St. George Lycabettus στον Λυκαβηττό, στην οδό Κλεομένους στον αριθμό 2. Ανάμεσα στα δέντρα του λόφου και με θέα που φτάνει ως τη θάλασσα, η πισίνα του St. George είναι μία ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές βουτιές σας στην πόλη.
Ώρες λειτουργίας: 11:00-20:00
Είσοδος: Σαββατοκύριακο 36€/1 άτομο & 58€/2 άτομα – Καθημερινές 32
€/1 άτομο & 48€/2 άτομα
Χρήσιμες πληροφορίες: Το κόστος εισόδου καλύπτει έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό. Η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 3ων ετών είναι δωρεάν. Η είσοδος για τα παιδιά από 3 έως 10 ετών είναι 50%. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια.
Τηλέφωνο: 2107416000  Email: [email protected]

Acropolis Hill Hotel

Η πιο down town επιλογή της σημερινής λίστας μας, ιδανική για όσους επιθυμούν να κάνουν τις βουτιές τους σε απόσταση αναπνοής από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Ο λόγος για την πισίνα του Acropolis Hill στον Λόφο του Φιλοπάππου, Μουσών 7.
Ώρες λειτουργίας: 10:30-19:00
Είσοδος: Σαββατοκύριακο 20€ – Καθημερινές 15€
Τηλέφωνο: 2109235151  Email: [email protected]

Fresh Hotel Athens

Ακόμα ένα “διαμαντάκι” του κέντρου, για τις καλοκαιρινές μας βουτιές, η πισίνα στο roof του Fresh Hotel, δίπλα στην Πλατεία Κοτζιά, στην οδό Σοφοκλέους, στον αριθμό 26. Σε ένα πάντρεμα pop και boho αισθητικής, με διάφορα urban στοιχεία, η πισίνα του Fresh Hotel αποτελεί μία αγαπημένη λύση, ειδικά για όσους βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης.
Ώρες λειτουργίας: 9:00-19:00
Είσοδος: Σαββατοκύριακο 40€ – Καθημερινές 30€
Χρήσιμες πληροφορίες: Στην τιμή περιλαμβάνονται καφές ή αναψυκτικό.
Τηλέφωνο: 2105248511  Email: [email protected]

President Hotel
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Hotel Athens (@presidenthotelathens)

Παραμένοντας κοντά στο κέντρο της πόλης, αυτή τη φορά στη Λεωφόρο Κηφισιάς στον αριθμό 43, μία ακόμα πισίνα μάς περιμένει. Ο λόγος για την πισίνα της ταράτσας του President Hotel, του ψηλότερου roof garden της Ελλάδας, που μάς επιτρέπει να έχουμε όλη την Αθήνα «πιάτο», απολαμβάνοντας τις βουτιές μας.
Ώρες λειτουργίας: 10:00-19:30
Είσοδος: Σαββατοκύριακα και αργίες 45€ – Καθημερινές 30€
Τηλέφωνο: 2106989000

Halandri Club

Μετακινούμενοι προς τα βόρεια, άλλη μία πισίνα μάς περιμένει στο Χαλάνδρι και στο Halandri Club, στη οδό Γαρρητού 13. Ένας ανοιχτός χώρος, με πολλές ξαπλώστρες, περιτριγυρισμένος από δέντρα, ιδανικός για μικρούς και μεγάλους και, ιδιαίτερα, για οικογένειες.
Ώρες λειτουργίας: 9:00-20:00
Είσοδος: 13€ έως 19€ (ανάλογα την περίοδο)
Χρήσιμες πληροφορίες: Στον ανοιχτό χώρο γύρω από την πισίνα επιτρέπονται κατοικίδια, εφόσον είναι υπό επιτήρηση και φορούν λουρί.
Τηλέφωνο: 2106007830  Email: [email protected]

Hotel Semiramis
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Do Athens (@do_athens_)

Ανεβαίνοντας ακόμη πιο βόρεια, και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 48 στο Κεφαλάρι, ακόμα ένα ξενοδοχείο μάς «ανοίγει» τις πόρτες του για τις καλοκαιρινές μας βουτιές. Ο λόγος για το Semiramis και την πολύχρωμη πισίνα του, που και μόνο η όψη της μάς φτιάχνει τη διάθεση και μάς βάζει σε ένα καλοκαιρινό mood.
Ώρες λειτουργίας: 11:00-19:00
Είσοδος: Σαββατοκύριακο 40€ – Καθημερινές 30€
Χρήσιμες πληροφορίες: Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνονται πετσέτα, χρήση των αποδυτηρίων, ξαπλώστρα με ομπρέλα και καφές ή αναψυκτικό.
Τηλέφωνο: 2106284400  Email: [email protected]

Life Gallery Hotel

Παραμένοντας στα βόρεια, ακόμα μία αγαπημένη επιλογή είναι η πισίνα του Life Gallery Hotel στην Εκάλη, στη Λεωφόρο Θησέως, στον αριθμό 103. Σε πιο boho ρυθμούς αυτή τη φορά, η πισίνα του Life Gallery μάς μεταφέρει μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, σε μία ήρεμη, καλοκαιρινή χαλάρωση.
Ώρες λειτουργίας: 11:00-19:00
Είσοδος: Σαββατοκύριακο 50€ – Καθημερινές 30€
Χρήσιμες πληροφορίες: Ισχύει 50% για παιδιά έως 12 ετών. Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνονται πετσέτα και καφές ή μη αλκοολούχο ρόφημα. Κρατήσεις απαραίτητες στο lifegallery.gr.
Τηλέφωνο: 2111067400  Email: [email protected]

Glyfada Riviera Hotel

Και στα νότια, όμως, εκτός από τις παραλίες της Αττικής, υπάρχουν και ορισμένες πισίνες που αξίζει να επισκεφθείτε. Μία από αυτές είναι η πισίνα του Glyfada Riviera Hotel, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στον αριθμό 40, στο ύψος της Γλυφάδας. Ανάμεσα στα δέντρα και με υπέροχη θέα στη θάλασσα, η πισίνα του Glyfada Riviera Hotel αξίζει να μπει στη λίστα σας γι’ αυτό το καλοκαίρι.
Ώρες λειτουργίας: από τις 10:00
Είσοδος: 25€
Τηλέφωνο: 2108944106  Email: [email protected]

Poseidon Athens Hotel

Ακόμη μία επιλογή στα νότια, το Poseidon Athens Hotel, στο Παλαιό Φάληρο, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 72, αποτελεί ακόμα μία επιλογή για εκείνους που θέλουν να δροσιστούν στην Αθήνα. Στην ταράτσα του ξενοδοχείου, με εξωτικό αέρα και θέα που φτάνει μέχρι τη θάλασσα, η πισίνα του Poseidon Hotel αποτελεί μία από τις αγαπημένες καλοκαιρινές επιλογές.
Ώρες λειτουργίας: 10:30-19:00
Είσοδος: Σαββατοκύριακα και αργίες 30€ – Καθημερινές 25€
Τηλέφωνο: 2109872000  Email: [email protected]

Pisina Marina Zeas

Ακόμη μία πισίνα, αυτή τη φορά στον Πειραιά, στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον αριθμό 25, που αξίζει να μπει στο must visit του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για την πισίνα στο Pisina Marina Zeas, το all day cafe-bar με την ευρύχωρη πισίνα του, δίπλα στη Μαρίνα, με θέα τα αραγμένα σκάφη.
Ώρες λειτουργίας: 10:00-18:00
Είσοδος: 15€
Χρήσιμες πληροφορίες: Στην τιμή εισόδου συμπεριλαμβάνονται καφές και ξαπλώστρα.
Τηλέφωνο: 2104511324  Email: [email protected]

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b