MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Life Gallery Athens: Μια ολιστική εμπειρία διαμονής και πολυτέλειας στην Εκάλη

Ένα ξενοδοχείο κόσμημα για τα βόρεια προάστια της Αθήνας, το 5άστερο boutique design hotel Life Gallery Athens και μέλος του ομίλου bluegr Hotels & Resorts, καλωσορίζει τους επισκέπτες στις απολαύσεις της σύγχρονης πολυτέλειας.

KEIMENO: Monopoli Team | 25.07.2022

Η μυθική φιλοξενία της Εκάλης

Μόλις 16 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, η Εκάλη, ένας από τους αρχαιότερους δήμους της Αττικής, παραμένει ακόμα και σήμερα μια περιοχή μέσα στο πράσινο. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η Εκάλη ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζούσε στην περιοχή. Η ιστορία λέει πως όταν ο Θησέας ξεκίνησε από την Αθήνα για να πάει στον Μαραθώνα να σκοτώσει τον περίφημο ταύρο που κατέστρεφε την περιοχή, συνάντησε κακοκαιρία και βρήκε φιλόξενο καταφύγιο στην καλύβα της Εκάλης. Το επόμενο πρωί, όταν ο Θησέας έφυγε από το σπίτι της για την αποστολή του, η Εκάλη προσέφερε θυσία στον Δία με την ευχή να επιστρέψει σώος ο ήρωας. Όταν ο Θησέας έπιασε τον ταύρο, επέστρεψε στην καλύβα, αλλά βρήκε τη γυναίκα νεκρή. Ευγνώμων, καθώς ήταν για τη θυσία της, ίδρυσε τότε το ιερό του «Εκαλείου Διός» και θέσπισε την εορτή «Εκαλήσιον», τιμώντας με λατρεία την Εκάλη.

Θα λεγε κανείς, ότι αυτή η “μυθική φιλοξενία” της Εκάλης βρίσκει τη συνέχειά της και στη σημερινή εποχή, στο Life Gallery Athens, ένα από τα πιο κομψά ξενοδοχεία της Αττικής.

Design, αρμονία και διακριτική πολυτέλεια!

Το 5άστερο boutique design hotel Life Gallery Athens, μέλος του ομίλου bluegr Hotels & Resorts, υπόσχεται στους επισκέπτες μια ολιστική εμπειρία διαμονής και πολυτέλειας.

Από το χαλαρωτικό περιβάλλον της πισίνας του ξενοδοχείου και τους ευωδιαστούς του κήπους, μέχρι τα ήσυχα δωμάτια για τις θεραπείες στο spa του ξενοδοχείου, η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι δεδομένα σε αυτή την όαση ηρεμίας, που την ίδια στιγμή βρίσκεται μέσα αλλά και μακριά από την πόλη και τους πιεστικούς ρυθμούς της.

Διαμονή σε πολυτελή δωμάτια, σουίτες και studios

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα δωματίων deluxeart studios και δύο σουίτες, το Life Gallery Athens μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ιδιαίτερη ανάγκη των επισκεπτών. Όλες οι επιλογές καταλυμάτων προσφέρουν σύγχρονες εγκαταστάσεις και πολυτελείς υποδομές, διασφαλίζοντας μια διαμονή που χαρακτηρίζεται από στιλ και άνεση. 

Με επώνυμα έπιπλα, μινιμαλιστική διακόσμηση και έθνικ λεπτομέρειες, το Life Gallery Athens αντανακλά τη σικ ζωντάνια της Αθήνας σε μια χαλαρή και κομψή ατμόσφαιρα. 

Business & Pleasure!

Εργασία και χαλάρωση συνδυάζονται μοναδικά σε αυτό το boutique hotel. Από τη μία προσφέρονται χώροι για κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις, πάρτι και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, ιδιωτικές εκδηλώσεις VIP, ενώ μπορεί να παραχωρηθεί και αποκλειστική χρήση ολόκληρου του ξενοδοχείου κατόπιν αιτήσεως, και από την άλλη δραπετεύεις από τις πιέσεις της καθημερινής ζωής σε ένα γαλήνιο περιβάλλον που συνυπάρχει με τη φύση και εγγυάται μια απαράμιλλη εμπειρία διακοπών.

Kool… Πέμπτες για after work drinks

Εάν είστε από εκείνους που θεωρούν ιεροτελεστία το να απολαύσουν ένα ποτό μετά το γραφείο, τότε η Πέμπτη γίνεται πια η αγαπημένη σας ημέρα.

Το Kool Life bar του Life Gallery Athens, με τον καταπράσινο κήπο, μάς καλεί κάθε Πέμπτη από τις 5 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με φίλους, να γευτούμε επώνυμα κοκτέιλ και σνακς, ενώ απολαμβάνουμε ιδιαίτερα live dj sets.

Διακοπές στην πόλη!

Αυτό το καλοκαίρι απολαύστε αναζωογονητικές βουτιές στην εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου, που βρίσκεται περιτριγυρισμένη από αρωματικά πεύκα. Βουτήξτε στο γαλάζιο για μια μοναδική εμπειρία και “εκμεταλλευτείτε” τον γυάλινο τοίχο που διαθέτει για να βγάλετε τις πιο τέλειες υποβρύχιες φωτογραφίες!

Ακόμα και αν δεν διανυκτερεύσετε στο Life Gallery Athens, με το Summer Pool Pass μπορείτε να περάσετε μια κανονική ημέρα διακοπών γεμάτη κολύμπι, ηλιοθεραπεία και χαλάρωση στην πισίνα του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας άνετες ξαπλώστρες, δροσερά ροφήματα, καλοκαιρινά κοκτέιλ και λαχταριστά σνακς.

Το Summer Pool Pass περιλαμβάνει:

Πρόσβαση στην πισίνα και στο KOOL Life pool bar
Ξαπλώστρες και αναπαυτικά κρεβάτια
Πετσέτες πισίνας
Ένας δωρεάν καφές ή τσάι
Έκπτωση 25% στα κοκτέιλ
Έκπτωση 25% σε υπηρεσίες μασάζ
Δωρεάν πρόσβαση WiFi

Επικοινωνήστε στο [email protected] για να κλείσετε το Summer Pool Pass σας και να αποδράσετε με… στιλ τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Τα πάντα για το wellness

Ένας υγιής νους χρειάζεται ένα υγιές σώμα γι’ αυτό και αν θεωρείτε σημαντικό να διατηρήσετε τη ρουτίνα των προπονήσεών σας ακόμη και στις διακοπές, στο μικρό αλλά πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να γυμναστείτε με άνεση. Διαθέτει διαδρόμους, cross trainers, βάρη και εξοπλισμό TRX.

Χαλάρωση και αναζωογόνηση στο spa

Φωλιασμένο σε ένα ήσυχο, φυσικό περιβάλλον, το spa του Life Gallery Athens προσκαλεί τους επισκέπτες του να περάσουν μια μέρα στο spa και να αφεθούν στην αναζωογόνηση των αισθήσεών τους, σωματικά και ψυχικά. Το Ananea Wellness by Orloff Experts Spa περιλαμβάνει έναν υπερσύγχρονο χώρο, με τζακούζι, σάουνα και χαμάμ (ατμόλουτρο), ενώ παρέχει μια σειρά από θεραπείες που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες και έμπειρους θεραπευτές.

Ποιος θα έλεγε «όχι» σε ένα χαλαρωτικό μασάζ με προϊόντα Valmont και Cinq Mondes, μία συνεδρία διαλογισμού για την αποβολή της έντασης και μια συνάντηση με έναν θεραπευτή για ενημέρωση σχετικά με τις προσωπικές και εξατομικευμένες ανάγκες ευεξίας του;

Από μια αναζωογονητική πρωινή βουτιά μέχρι ένα μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά ή μια ανάσα χαλάρωσης το Σαββατοκύριακο, όποια κι αν είναι η επιλογή σας, η ζωή της πισίνας στο Life Gallery Athens είναι βέβαιο ότι θα σας γοητεύσει!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Life Gallery Athens
Λεωφ. Θησέως 103, Αθήνα

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο: +30 210 70 04 826, +30 211 10 67 402

Ε: [email protected]
Facebook: Life Gallery Αθήνα
Instagram: @life_gallery_athens

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b