MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Spirit Halloween: Κυκλοφόρησε το νέο trailer του πολυαναμενόμενου θρίλερ

Κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία “Spirit Halloween: The Movie”, και μας δίνει μία γεύση για το τι θα δούμε.

Monopoli Team

Επιτέλους κυκλοφόρησε το νέο teaser για την επερχόμενη ταινία Spirit Halloween: The Movie από την Strike Back Studios. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι πρωταγωνιστεί ο διάσημος Christopher Lloyd, που όλοι γνωρίζουμε ως Doc από το Back to the Future.

Θα υποδύεται ένα δαιμονικό πνεύμα που ζει μέσα στο κατάστημα Spirit Halloween και μπορεί να ελέγχει τα πάντα. Είναι έτοιμος να καταστρέψει κάθε χαρούμενη στιγμή και να την μετατρέψει σε εφιάλτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουές Κρέιβεν: Κάθε φορά που ο μετρ του τρόμου ζωντάνευε όλους μας τους εφιάλτες12.09.2018

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Marla Gibbs (El Camino: A Breaking Bad Movie), ο Donavan Colan (Zoe), ο Dylan Frankel (Raven’s Home), ο Jaiden Smith (Blue Bloods) και η Rachael Leigh Cook (Robot Chicken).

Στην ταινία βλέπουμε μια ομάδα παιδιών που αποφάσισαν να περάσουν την νύχτα σε ένα κατάστημα της αλυσίδας “Spirit Halloween” κατά τη διάρκεια του Halloween. Δυστυχώς για αυτούς το κατάστημα είχε χτιστεί σε… καταραμένη γη (σε ένα flashback βλέπουμε τον Chrsitopher Lloyd να αναγκάζει μία γυναίκα να φύγει από τη γη της -η οποία φυσικά τον καταριέται).

Έτσι, το κατάστημα είναι πράγματι στοιχειωμένο, με τις στολές και τα παιχνίδια να… ζωντανεύουν -με έναν πιο τρομακτικό τρόπο από εκείνον στο Toy Story, αφού προσπαθούν να σκοτώσουν τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAndor: Κυκλοφόρησε το νέο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς Star Wars12.09.2018

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο David Poag, με την Billie Bates να υπογράφει την αφήγηση και την Strike Back Studios να είναι παραγωγός.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b