MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Andor: Κυκλοφόρησε το νέο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς Star Wars

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του franchise “Star Wars” απέκτησε trailer, το οποίο αποκαλύπτει πολλούς από τους χαρακτήρες του “Rogue One” που θα επιστρέψουν.

Monopoli Team

Το νέο trailer για την καινούργια σειρά του Star Wars «Andor» μόλις κυκλοφόρησε, και όλα δείχνουν πως θα δούμε μία σειρά γεμάτη δράση.

Η νέα αυτή σειρά έχει ως πρωταγωνιστή τον Cassian Andor, τον οποίο υποδύεται ο Diego Luna, και αποτελεί prequel της ταινίας Rogue One που κυκλοφόρησε το 2016.

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που επέστρεψαν στους ρόλους τους. Μεταξύ αυτών οι Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller, Fiona Shaw, με πιο σημαντική επιστροφή εκείνη του Forest Whitaker, που θα ξαναπαίξει τον ρόλο του Saw Gerrera.

Ακόμα, ο Diego Luna χρηματοδοτεί την σειρά, της οποίας το σενάριο έγραψε ο Tony Gilroy, που υπήρξε ένας από τους συγγραφείς του Rogue One. Μάλιστα, έχει σκηνοθετήσει και 5 επεισόδια της σειράς, καθώς και το πρώτο.

Ο Luna μίλησε για τη σειρά στο show του ABC «Good Morning America», όπου και μίλησε για την οπτική που έχει η νέα σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο τέλος του Obi-Wan Kenobi: Αναμενόμενη – αλλά όχι κακή – η νέα σειρά Star Wars12.09.2018

«Είναι αρκετά μοναδικό, γιατί ξέρουμε για τι είναι ικανός ο Cassian. Εδώ θα τον συναντήσουμε σε μία φάση της ζωής του που δεν θα ξέρει ότι είναι ικανός», δήλωσε ο Luna. «Θα τον συναντήσουμε όταν η ζωή θα είναι δύσκολη, θα είναι μια πολύ σκοτεινή και ενδιαφέρουσα στιγμή, επειδή είναι ένας συνηθισμένος τύπος που ξαφνικά πρέπει να γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου, πρέπει να γίνει μέρος μιας κοινότητας που ανατέλλει. Είναι η αρχή των απαρχών μιας επανάστασης και είναι μια όμορφη ιστορία γιατί μας υπενθυμίζει τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, τι είμαστε όλοι ικανοί να κάνουμε. Δεν υπάρχουν Τζεντάι τριγύρω – είναι οι άνθρωποι που πρέπει να πάρουν τον έλεγχο».

Ο Luna επίσης δήλωσε πως η σειρά θα έχει περισσότερα πρακτικά εφέ από άλλες σειρές εξίσου μεγάλης παραγωγής. «Ξαφνικά είμαι παιδί στο πλατό, γιατί όλα είναι αληθινά, όλα είναι εκεί. Δεν δουλεύουμε με πράσινες οθόνες. Τα σκηνικά λειτουργούν. Κάνουν θορύβους».

Δείτε το trailer εδω:

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου με 3 επεισόδια.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b