MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 2 Αυγούστου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 2 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ΑΝΤ1 Η Κλινική ανοίγει στον ΑΝΤ1 απόψε: Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου

Επεισόδιο 14: Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα: Η απώλεια κιλών της 19χρονης Αλέκας θα απασχολήσει τους γιατρούς της κλινικής αλλά και τον φίλο της Μάκη και θα του δημιουργήσει ανασφάλεια μήπως τώρα που έχει χάσει βάρος, τον αφήσει για κάποιον άλλον πιο όμορφο. Ο Σταύρος (27) είναι ένας ζογκλέρ των φαναριών που ζει στους δρόμους και φτάνει στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στο γόνατο. Η σοβαρή κατάσταση της υγείας του θα αποτελέσει αφορμή για να έρθει πιο κοντά και με τη μητέρα του την οποία έχει να δει αρκετό καιρό… από τότε που εκείνος έφυγε από το σπίτι τους και έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή του. Ο Βασίλης (38)ένας παλιός φίλος του γιατρού Ανδρέα, φτάνει στην κλινική με έντονο πόνο μετά από ένα ατύχημα που είχε. Ισχυρίζεται πως αν δεν βρεθεί μια θεραπεία που να τον ανακουφίσει από τον πόνο, θα αυτοκτονήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουές Κρέιβεν: Κάθε φορά που ο μετρ του τρόμου ζωντάνευε όλους μας τους εφιάλτες12.09.2018

Ταινίες

21:00 Ναι Σε Όλα (Yes Man) στο OPENTV Watch Yes Man | Netflix

Κωμωδία αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής, 2008.

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ. Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Ζόι Ντεσανέλ, Μπράντλι Κούπερ, Τζον Μάικλ Χίγκινς, Τέρενς Σταμπ.

Μετά το διαζύγιο του ο Καρλ έχει απομακρυνθεί από όλους, έχοντας χάσει την όρεξη για τα πάντα. Με την προτροπή ενός παλιού συναδέλφου του αποφασίζει να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας και θετικής στάσης, το οποίο βασίζεται στην πολύ απλή αρχή: λέμε “Ναι” σε όλους και σε όλα. Η ζωή του μεταμορφώνεται από τη μια στιγμή στην άλλη με εντυπωσιακό τρόπο τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά του. Σύντομα όμως, θα καταλάβει ότι και το “Όχι” κάποιες φορές είναι μάλλον καλύτερο… Ξεκαρδιστική όσο και πρωτότυπη κωμωδία με τον Τζιμ Κάρεϊ που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

22:00 Η Περίπτωση Λάρι Κράουν (Larry Crowne) στον ΑΝΤ1 Larry Crowne (2011) - Photo Gallery - IMDb

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2011.

Σκηνοθεσία: Τομ Χανκς. Παίζουν: Τομ Χανκς, Τζούλια Ρόμπερτς, Ταράτζι Χένσον, Νία Βαρντάλος, Μπράιαν Κράνστον.

Ο Λάρι Κράουν είναι ένας μέσος Αμερικανός, πωλητής σε πολυκατάστημα, που κάθε χρόνο βραβεύεται ως ο καλύτερος υπάλληλος. Μόνο που φέτος, αντί να του απονείμει βραβείο, η διεύθυνση θα τον απολύσει. Ο Λάρι βρίσκει ευκαιρία ν’ αλλάξει τη ζωή του ριζικά και να πάει στο Πανεπιστήμιο. Εκεί θα γνωρίσει την Τάλια, ένα «ελεύθερο πνεύμα» που θα τον οδηγήσει (με τη βέσπα της) στην απελευθέρωση και την Κυρία Τεϊνό, τη δασκάλα του, που θα τον εμπνεύσει, για πρώτη φορά στη ζωή του, να ερωτευτεί.

22:00 Το Τελευταίο Τρένο Για Τη Γιούμα (3:10 Τo Yuma) στο STAR 3:10 to Yuma (2007) | MUBI

Περιπέτεια γουέστερν αμερικανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ. Παίζουν: Κρίστιαν Μπέιλ, Ράσελ Κρόου, Μπεν Φόστερ, Γκρέτσεν Μολ, Πίτερ Φόντα.

Λίγο μετά το τέλος του Αμερικανικού Εμφύλιου Πόλεμου, ο βετεράνος Νταν Έβανς, που έχει ως «ενθύμιο» ένα σακατεμένο πόδι, προσπαθεί μαζί με την οικογένειά του, τη γυναίκα του Άλις και τους δύο γιους του, να κάνει το νοικιασμένο ράντζο του στην Αριζόνα να ορθοποδήσει.Όμως, από τη μία η παρατεταμένη ξηρασία και από την άλλη ο σιδηρόδρομος, που θα περάσει από την περιοχή, τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη οικονομικά θέση. Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να τον διώξουν από εκεί αλλά ο Νταν δεν χάνει την ελπίδα του, παρά τις σκληρές συνθήκες και τη διαφθορά.Όταν συλλαμβάνεται ο Μπεν Γουέιντ, επικηρυγμένος ληστής, ο Νταν βλέπει την ευκαιρία που αναζητούσε για να σωθεί. Ο Γουέιντ πρέπει να μεταφερθεί στη Γιούμα της Αριζόνα, ώστε εκεί να δικαστεί από το ομοσπονδιακό δικαστήριο και για να γίνει αυτό χρειάζεται συνοδεία και όποιος το αναλάβει θα πληρωθεί πολύ καλά.Ο Νταν θα αναλάβει τη δουλειά για να ξεχρεώσει.Στο τριήμερο ταξίδι τους, όμως, θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά: ινδιάνους Απάτσι, εργάτες στο σιδηρόδρομο που επιζητούν εκδίκηση και κυρίως τα μέλη της συμμορίας του Γουέιντ, που θέλουν να τον απελευθερώσουν.Όσο πλησιάζει το τέλος, οι δύο άντρες, με τις αντίθετες ηθικές αξίες, αναμετρώνται και ανακαλύπτουν απρόσμενα κοινά σημεία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Τουρνέ» στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου12.09.2018

23:30 Περιμένοντας τους Βαρβάρους στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2020.

Σκηνοθεσία: Σίρο Γκέρα. Παίζουν: Μαρκ Ράιλανς, Τζόνι Ντεπ, Ρόμπερτ Πάτινσον.

Σε ένα απομονωμένο φυλάκιο μιας ανώνυμης αυτοκρατορίας, ο επίτροπος της περιοχής εκτελεί τα καθήκοντά του με σύνεση και πραότητα. Ωστόσο, οι βάρβαρες τακτικές ενός νεοφερμένου συνταγματάρχη τον ωθούν να επανεξετάσει τις αξίες του.

00:00 October Gale στο SKAI Review: 'October Gale' Stars Patricia Clarkson - The New York Times

Ξένη ταινία, δραματική, βιογραφική 2014.

Σκηνοθεσία: Ρούμπα Νάντα. Παίζουν: Πατρίσια Κλάρκσον, Σκοτ Σπίντμαν, Τιμ Ροθ, Έινταν Ντεβάιν.

Η Έλεν Μάθιουζ, μια γιατρός από το Τορόντο, μετά τον θάνατο του συζύγου της καταφεύγει σε ένα σπιτάκι σε απομονωμένο νησί, όπου είχαν περάσει μαζί κάποιες από τις πιο αγαπημένες τους στιγμές, προκειμένου να πενθήσει τον χαμό του. Οι μνήμες που την κατακλύζουν δεν κρατούν για πολύ, αφού στο νησί ξεβράζεται ένας μυστηριώδης άντρας με μια πληγή από σφαίρα. Η μεγαλύτερη περιπέτεια στη ζωή της Έλεν έχει μόλις αρχίσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAndor: Κυκλοφόρησε το νέο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς Star Wars12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b