Aυτή είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από τις πανάδες που σας ταλαιπωρούν
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟι πανάδες δημιουργούνται από την ανομοιόμορφη παραγωγή μελανίνης. Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από αυτές;
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ επιδερμίδα στην προσπάθειά της να αμυνθεί από τις φθορές που προκαλεί η ακτινοβολία του ήλιου προκαλεί αποχρωμάτωση του δέρματος. Οι πανάδες δημιουργούνται από την ανομοιόμορφη παραγωγή μελανίνης. Δεν έχουν καμία σχέση με τις ελιές, τις φακίδες και τις κηλίδες.
Αν δεν φροντίσουμε για την καταπολέμηση του προβλήματος αυξάνονται με τα χρόνια και γίνονται ολοένα πιο ορατές. Για να προλάβετε την εμφάνιση τους, απαραίτητη είναι η χρήση αντηλιακού σε καθημερινή βάση για όλο το χρόνο. Ο δείκτης προστασίας που θα πρέπει να επιλέξετε είναι 20SPF.
Σε περίπτωση που οι πανάδες έχουν κάνει την εμφάνιση τους θα πρέπει να ενισχύσετε το δείκτη προστασίας του αντηλιακού σε 50SPF. Επίσης, η κατανάλωση αντιοξειδωτικών τροφίμων και η ενυδάτωση βοηθούν αρκετά για την αντιμετώπιση τους.
Οι πανάδες μπορεί να αποτελούν ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο που αν και δύσκολο μπορεί να καταπολεμηθεί και να προληφθεί.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google