MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 28 Ιουλίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ΑΝΤ1 Η Κλινική: Η νέα σειρά του ANT1- Βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά

Επεισόδιο 12: Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα. Ο Νικήτας (78) είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας που πηγαίνει στο νοσοκομείο υποφέροντας από πόνο και έχοντας την πεποίθηση ότι λόγω του βεβαρυμμένου ιατρικού του ιστορικού, δεν έχει πολλές πιθανότητες για γρήγορη ανάρρωση, κάτι που απογοητεύει τον εγγονό του που τον υπεραγαπά. Ένα τσίμπημα δράκαινας ταλαιπωρεί τη μικροβιολόγο του νοσοκομείου Λέτα, όμως τα συμπτώματα της χρειάζονται περαιτέρω διερεύνηση από την παθολόγο, με την οποία δεν έχουν και την καλύτερη των σχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Από όλα έχει ο κινηματογραφικός μπαξές12.09.2018

Ταινίες

21:00 Στη Χώρα Των Μαγικών Πλασμάτων (Where The Wild Things Are) στο OPENTV Movie Review - Where The Wild Things Are - Among Sendak's Fierce Creatures, Dismay Also Lurks : NPR

Δραματική ταινία φαντασίας αμερικανικής, αυστραλιανής και γερμανικής συμπαραγωγής 2009.

Σκηνοθεσία: Σπάικ Τζόνζε. Παίζουν: Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μαξ Ρέκορντς, Πολ Ντέινο, Κάθριν Κίνερ, Κάθριν Ο’Χάρα, Μαρκ Ράφαλο.

Μετά από έναν έντονο τσακωμό με τη μητέρα του, ο εννιάχρονος Μαξ φεύγει από το σπίτι του και μπαίνει σε μια βάρκα η οποία τον οδηγεί στη χώρα των Μαγικών Πλασμάτων. Εκεί καταφέρνει και πείθει τα πλάσματα που βρίσκονται σε διαμάχη μεταξύ τους ότι είναι ένας ικανός βασιλιάς που μπορεί να τα βοηθήσει και να τα κυβερνήσει.

21:00 We Are Your Friends στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Μαξ Τζόζεφ. Παίζουν: Ζακ Έφρον, Έμιλι Ρατακόφσκι, Γουές Μπέντλι.

Το όνειρο του ταλαντούχου DJ Κόουλ να ξεχωρίσει στη χορευτική σκηνή του Χόλιγουντ φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα όταν γνωρίζει τον έμπειρο DJ Τζέιμς. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν ερωτεύεται τη νεαρή φίλη του μέντορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRock in Athens: Σαν σήμερα το πρώτο μεγάλο rock φεστιβάλ της Ελλάδας, που άφησε εποχή12.09.2018

22:00 Johnny English στον ΑΝΤ1 Johnny English | Apple TV

Κωμωδία βρετανικής – γαλλικής – αμερικάνικης παραγωγής, 2003.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Χάουιτ. Παίζουν: Ρόουαν Άτκινσον, Τζον Μάλκοβιτς, Ναταλί Ιμπρούλια.

Όταν όλοι οι Βρετανοί πράκτορες σκοτώνονται σε τρομοκρατικό χτύπημα, αναλαμβάνει δράση ο Τζόνι Ίνγκλις, η ντροπή του τμήματος. Με τη βοήθεια ωστόσο μιας όμορφης συναδέλφου και του πιστού βοηθού του, αποπειράται να ξεσκεπάσει τα σχέδια ενός μεγαλομανούς επιχειρηματία, ο οποίος εποφθαλμιά το θρόνο της Αγγλίας.

22:00 Aquaman στο STAR Aquaman ( Aquaman ) - Κριτική | Περιοδικό Move It

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας].

Περιπέτεια αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν. Παίζουν: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλεμ Νταφόε, Νικόλ Κίντμαν, Ντολφ Λουντγκρέν.

Ο Άρθουρ Κάρι, μισός άνθρωπος, μισός Ατλάντειος, εξερευνά το ταξίδι της ζωής του, ένα ταξίδι, που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να συμβιβαστεί με την πραγματική του ταυτότητα αλλά και να ανακαλύψει αν είναι άξιος να εκπληρώσει το δικό του πεπρωμένο: να διεκδικήσει δηλαδή το θρόνο του μυθικού βασιλείου, να γίνει βασιλιάς και να εξουσιάσει όλα τα πλάσματα του βυθού, αποτρέποντας τα καταστροφικά σχέδια των εχθρών του…

23:00 Τα Χελωνονιτζάκια (Teenage Mutant Ninja Turtles) στο OPENTV How the Teenage Mutant Ninja Turtles Got Their 'Realistic' Look | Time

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2014.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Τζοναθαν Λίμπεσμαν. Παίζουν: Μέγκαν Φοξ, Γουίλ Αρνέτ, Γουίλιαμ Φίκτνερ.

Όταν ένας αρχιμαφιόζος απειλεί τη Νέα Υόρκη, μια ομάδα από τέσσερα αδέλφια -μεταλλαγμένες χελώνες Νίντζα- βγαίνουν από τον υπόνομο για να προστατέψουν το σπίτι τους. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν ότι η διαφθορά έχει απλώσει τα πλοκάμια της από τους πολιτικούς έως την αστυνομία με αποτέλεσμα η πόλη να χρειάζεται επειγόντως… ήρωες!

00:00 Οι Ώρες (The Hours) στο SKAI The Hours' Review: 2002 Movie – The Hollywood Reporter

Κοινωνική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2002.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Ντάλντρι. Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Τζούλιαν Μουρ, Μέριλ Στριπ, Κλερ Ντέινς, Εντ Χάρις.

Τρεις γυναίκες προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν νόημα στη ζωή τους. Κάθε μια ζει σε διαφορετικό τόπο και χρόνο. Όλες όμως κατατρύχονται από τους ίδιους πόθους και φόβους. Η Βιρτζίνια Γουλφ, που ζει σ’ ένα προάστιο του Λονδίνου τη δεκαετία του 1920, προσπαθεί να γλιτώσει από την τρέλα καθώς παλεύει να ξεκινήσει το πρώτο φιλόδοξο έργο της, την «Κυρία Ντάλογουεϊ». H Λόρα Μπράουν, μια μητέρα και νοικοκυρά που ζει στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1950 διαβάζει την «Κυρία Ντάλογουεϊ» και επηρεάζεται τόσο πολύ, που σκέφτεται σοβαρά να κάνει τη μεγαλύτερη αλλαγή της ζωής της. Η Κλαρίς Βον, μια σύγχρονη εκδοχή της κυρίας Ντάλογουεϊ, ζει στη Νέα Υόρκη του σήμερα και είναι αθεράπευτα ερωτευμένη με τον φίλο της τον Ρίτσαρντ, ο οποίος αργοπεθαίνει από AIDS. Οι ιστορίες των τριών αυτών γυναικών μπλέκονται μεταξύ τους, ώσπου οι γυναίκες να καταλήξουν με επώδυνο τρόπο στην αυτογνωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑZiria Music Festival: Το ανοιχτό πάρτυ του καλοκαιριού επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b