MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Από όλα έχει ο κινηματογραφικός μπαξές

Πολλές ταινίες και πάλι στις αίθουσες με το σημαντικό έργο που θα κάνει την διαφορά να απουσιάζει, οπότε στην περίπτωση αυτή η επιλογή μας για μια ταινία στα … «Άκρα» είναι μάλλον μονόδρομος.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Στα άκρα

Το αστυνομικό θρίλερ με ψήγματα οικογενειακής τραγωδίας «Στα άκρα» έχει όλα τα φόντα για να σας ψυχαγωγήσει (σασπένς, χαρακτήρες, δράση, ανατροπές) ακόμη κι αν μερικές τρύπες στο σενάριο δεν καλύπτονται με τον πιο πειστικό τρόπο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αμίρα

Η ταινία που έχει επίσης προδιαγραφές υψηλού ενδιαφέροντος είναι το καλοφτιαγμένο «Αμίρα», ένα παλαιστινιακό δράμα που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Άιφελ

Αυθεντική είναι και η ιστορία του «Άιφελ» με θέμα την ερωτική περιπέτεια του διάσημου μηχανικού που ενέπνευσε τη δημιουργία του εμβληματικού παρισινού μνημείου, με τον Ρομέν Ντιρί στον κεντρικό ρόλο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τελευταίο καλοκαίρι

Το κροατικό «Τελευταίο καλοκαίρι», μια ατμοσφαιρική και σέξι ιστορία ενηλικίωσης, παρότι κέρδισε την Χρυσή Κάμερα στο φεστιβάλ των Κανών δεν ολοκληρώνει πειστικά τον φιλόδοξο προβληματισμό του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Πανσιόν

Παρότι η γαλλική κωμωδία «Πανσιόν» με θέμα τις σχέσεις ενός νεαρού παραβάτη με τους ηλικιωμένους ενοίκους ενός οίκου ευγηρίας ακολουθεί την πεπατημένη, διαθέτει μερικές αληθινά κωμικές σκηνές που θα σας ξετρελάνουν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μυστικός πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με αγάπη

Στην γαλλική κατασκοπική κωμωδία «Μυστικός πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με αγάπη» ο Ζαν Ντιζαρντέν επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ανατολικά της Εδέμ

Τα «Ανατολικά της Εδέμ» δεν είναι μόνο μια από τις κορυφαίες δημιουργίες του Ελία Καζάν που προτάθηκε για 4 όσκαρ αλλά και η σημαντικότερη στιγμή του Τζέιμς Ντιν στο σινεμά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μουσικό δωμάτιο

Το ινδικό «Μουσικό δωμάτιο» του Σατγιαζίτ Ράι από τα 60ς είναι ένα φιλμ για το ταίριασμα του παραδοσιακού τρόπου ζωής με την μοντέρνα εποχή.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Δολοφόνος για γέλια

Τέλος, το «Δολοφόνος για γέλια» φέρνει και πάλι στις οθόνες μας την ακαταμάχητη συνταγή γέλιου που φτιάχνουν οι Κράιτον- Σέλερς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b