MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Killers of the Flower Moon: Μεταφέρεται η πρεμιέρα της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε

Η κυκλοφορία της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon», με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζέσι Πλίμονς, μεταφέρθηκε ξανά για το 2023.

Killers of the Flower Moon: Μεταφέρεται η πρεμιέρα της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε
Φωτογραφία: Apple
Monopoli Team

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon», κατά πως φαίνεται δεν θα προλάβει τη φετινή οσκαρική σεζόν. Το δραματικό γουέστερν με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζέσι Πλίμονς και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023 αντί για το 2022, όπως δηλαδή είχε προγραμματιστεί πρωταρχικά.

Σε σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ Έρικ Ροθ, το οποίο βασίζεται στο best-selling μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν «Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI», το φιλμ είχε κάποια στιγμή συζητηθεί να μεταφερθεί για το 2022 κατόπιν συνεννόησης του Σκορσέζε με την Apple, αφότου το δυσάρεστο συμβάν με τον Γουίλ Σμιθ στα φετινά Όσκαρ ανάγκασαν τον αμερικανικό κολοσσό να αλλάξει τη στρατηγική του όσον αφορά την κυκλοφορία της δραματικής ταινίας του Αμερικανού ηθοποιού με τίτλο «Emancipation».

Φώτο: IMDB

Ο Μάρτιν Σκορσέζε, ωστόσο, είναι φημισμένος για την ενδελεχή διαδικασία του μοντάζ στις ταινίες του μαζί με την μακροχρόνια συνεργάτιδα του Θέλμα Σουνμέικερ. Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα του «Killers of the Flower Moon» ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, το διακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων φιλμ δεν θα είναι  τελικά έτοιμο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τη φετινή οσκαρική σεζόν. Αντιθέτως, τώρα, φημολογείται να εποφθαλμιά ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ όπως οι Κάννες ή η Βενετία το 2023.

Ερχόμενη μετά από την πρώτη της οσκαρική νίκη στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας με το «CODA: Στο ρυθμό της καρδιάς», η Apple έχει, ωστόσο, ακόμη αρκετές ελπίδες για την επερχόμενη σεζόν των μεγάλων κινηματογραφικών βραβείων συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένης από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance ταινίας «Cha Cha Real Smooth» καθώς και το κινουμένων σχεδίων φιλμ «Luck». Συν επικείμενα πρότζεκτ από την ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς («Causeway»), τον σκηνοθέτη Πίτερ Φαρέλι («The Greatest Beer Run Ever») καθώς και την ταινία  «Raymond & Ray» σε παραγωγή του Αλφόνσο Κουαρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKillers of the Flower Moon: Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε12.09.2018
Οι συζητήσεις για το αν και πως η Apple θα κυκλοφορήσει τη δραματική ταινία του Γουίλ Σμιθ, «Emancipation», σε σκηνοθεσία Αντουάν Φουκουά, εξακολουθούν και συνεχίζονται. Τον Μάιο τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το φιλμ, ισχυρό φαβορί για τη σεζόν των βραβείων, μετακινήθηκε για το 2023, ωστόσο, η στάση του Γουίλ Σμιθ για τις πράξεις του, θέτει ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον τρόπο που η Apple μπορεί να λανσάρει στο κοινό και τους ψηφοφόρους της Ακαδημίας το «Emancipation».
Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b