MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πολ Σορβίνο: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός των «Goodfellas»

Σε ηλικία 83 ετών, έφυγε ο Αμερικανός ηθοποιός Πολ Σορβίνο, ο οποίος έγινε διάσημος από τον ρόλο του Πόλι Σίσερο στην ταινία «Τα Καλά Παιδιά» (Goodfellas).

Monopoli Team

Ο Αμερικανός ηθοποιός Πολ Σορβίνο, που έγινε γνωστός από τους ρόλους του στο “Goodfellas” και το “Νόμος και Τάξη” έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του, πέθανε από φυσικά αίτια έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Ο ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών.

Η ζωή και η καριέρα του Αμερικανού ηθοποιού

Ο Σορβίνο είχε γεννηθεί το 1939 στο Μπρούκλιν από Ιταλούς γονείς. Το πρώτο του πάθος ήταν η όπερα, τελικά όμως στράφηκε στην ηθοποιία. Ανέβηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι τη δεκαετία του ‘60, ενώ το 1970 εξασφάλισε για πρώτη φορά έναν μικρό ρόλο στον κινηματογράφο. Στην καλλιτεχνική του πορεία είχε πάνω από 170 συμμετοχές σε πρωταγωνιστικούς και μικρότερους ρόλους.

Μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες στις οποίες συμμετείχε ήταν οι «Κόκκινοι» του Γουόρεν Μπίτι και ο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μπαζ Λούρμαν, όπου υποδύθηκε τον πατέρα της οικογένειας των Καπουλέτων. Πολλές ήταν και οι συμμετοχές του στην τηλεόραση, από το «Νόμος και Τάξη» ως το «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια» όπου υποδύθηκε τον πατέρα του Μπρους Γουίλις.

Η κόρη του, Μίρα Σορβίνο τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Ο πατέρας μου, ο μεγάλος Πολ Σορβίνο, πέθανε. Η καρδιά μου είναι διαλυμένη – μια ζωή αγάπης, χαράς και σοφίας μαζί του τελείωσε. Ήταν ο πιο υπέροχος πατέρας. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Σου στέλνω αγάπη στα αστέρια μπαμπά καθώς ανεβαίνεις”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι αξέχαστοι ρόλοι του Τζέιμς Κάαν: Από τον θρυλικό Σόνι Κορλεόνε του “Νονού” μέχρι το «Misery»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b