MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Girl in the Mirror: Η νέα ισπανική σειρά μυστηρίου του Netflix – Στον «αέρα» το πρώτο επίσημο trailer

Το πρώτο επίσημο trailer για τη νέα ισπανική σειρά μυστηρίου του Netflix με τίτλο «The Girl in the Mirror» ή αλλιώς… «Alma» κυκλοφόρησε – Η ιστορία της σειράς και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Monopoli Team

Το «The Girl in the Mirror» ή αλλιώς… «Alma» είναι η νέα ισπανική σειρά μυστηρίου του Netflix και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου από την streaming πλατφόρμα.

Το πρώτο επίσημο trailer της σειράς είναι στον «αέρα» και βλέπουμε την πρωταγωνίστρια, την Αλμα που επέζησε από ένα θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 18 συμμαθητές της. Οταν ξυπνήσει, παρά την αμνησία που της στερεί τις μνήμες της, η Αλμα θα αναζητήσει την αλήθεια που της κρύβουν όλοι οι άλλοι.

Η σειρά θα αποτελείται συνολικά από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Αυγούστου. Το σενάριο, καθώς και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σέρχιο Γκ. Σάντσεθ, ενώ την πρωταγωνίστρια Μιρέια Οριόλ πλαισιώνουν οι: Άλεξ Βιγιασάν, Πολ Μόνεν, Μαρία Καμπαγιέρο και Χαβιέ Μοργκάντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Girl in the Picture» στο Netflix: Η ιστορία της κοπέλας που παντρεύτηκε τον απαγωγέα της είναι απο τις «πιο τρομακτικές» που έχουμε δει ποτέ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b