MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Girl in the Picture» στο Netflix: Η ιστορία της κοπέλας που παντρεύτηκε τον απαγωγέα της είναι απο τις «πιο τρομακτικές» που έχουμε δει ποτέ

Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Girl in the Picture», έχει αναστατώσει τους θεατές, καθώς αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής μητέρας, της οποίας ο τραγικός θάνατος ακολουθείται από την απαγωγή του γιου της, και τα δύο γεγονότα του οποίου ανοίγουν ένα μυστήριο δεκαετιών.

Πηγή: Netflix
Monopoli Team

Οι χρήστες του Netflix αποκαλούν το τελευταίο του ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος «ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα» που έχουν δει ποτέ. Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Girl in the Picture», έχει αναστατώσει τους θεατές, καθώς αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής μητέρας της οποίας ο τραγικός θάνατος ακολουθείται από την απαγωγή του γιου της, και τα δύο γεγονότα του οποίου ανοίγουν ένα μυστήριο δεκαετιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStranger Things: Το τέλος της τέταρτης σεζόν μάς άφησε με συγκίνηση και πολλά ερωτήματα12.09.2018

Το ντοκιμαντέρ, όπως αναφέρει ο Independent σκηνοθετεί ο Skye Borgman, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν το «Abducted in Plain Sight» του 2017 για την υπηρεσία streaming. Η σύνοψη του Netflix λέει: «Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, μια γυναίκα που βρέθηκε να πεθαίνει σε έναν δρόμο αφήνει πίσω του έναν γιο, έναν άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι ο σύζυγός της – και ένα μυστήριο που ξετυλίγεται σαν εφιάλτης». 

Το «Girl in the Picture» έχει επαινεθεί από τους θεατές, που το έστειλαν στην κορυφή των τσαρτ με τις περισσότερες προβολές του streamer. Ωστόσο, πολλοί αισθάνονται «τρομοκρατημένοι» από τα γεγονότα του, με πολλούς να το αποκαλούν ως το πιο «μπερδεμένο αστυνομικό ντοκιμαντέρ» όλων των εποχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤάικα Γουαϊτίτι: Ο απολαυστικός δημιουργός που έγινε ο πιο περιζήτητος άνθρωπος στο Χόλιγουντ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b