MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Πιο Μεγάλη Νύχτα: Η νέα ισπανική αστυνομική σειρά του Netflix που θα μάς καθηλώσει

Με την «Πιο Μεγάλη Νύχτα» αποχαιρετά το Netflix την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, μία ισπανική αστυνομική σειρά η οποία υπόσχεται να μας καθηλώσει με την αγωνία και τη δράση της.

Η Πιο Μεγάλη Νύχτα. Photo Credits: Netflix
Η Πιο Μεγάλη Νύχτα. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Το Netflix μάς έχει πλέον συνηθίσει στις πρωτότυπες δραματικές σειρές δράσης και δεν θα μπορούσε να λείπει μία τέτοια σειρά από τις προσθήκες του Ιουλίου. Ο λόγος γίνεται για τη νέα ισπανική μίνι σειρά αστυνομικού-θρίλερ της πλατφόρμας, η οποία ακούει στο όνομα «Η Πιο Μεγάλη Νύχτα» ξεκινά την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο Netflix για να μας χαρίσει 6 επεισόδια γεμάτα σασπένς και δράση.

Αυτή τη φορά, το Netflix μας συστήνει τον Σιμόν Λάγο, έναν από τους πιο επικίνδυνους κατά συρροή δολοφόνους της Ισπανίας, ο οποίος επιτέλους έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Όμως, ο δολοφόνος σύντομα θα μεταφερθεί από την ψυχιατρική φυλακή που βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν, χωρίς όμως να έχουν υπολογίσει τον αποφασισμένο υπάλληλο της ψυχιατρικής φυλακής, Ούγκο.

Όσα ξέρουμε για την «Πιο Μεγάλη Νύχτα» του Netflix
Ο Λουίς Καγιέχο πρωταγωνιστεί στην "Πιο Μεγάλη Νύχτα" ως ο κατά συρροή δολοφόνος Σιμόν Λάγο.

Ο Λουίς Καγιέχο πρωταγωνιστεί στην “Πιο Μεγάλη Νύχτα” ως ο κατά συρροή δολοφόνος Σιμόν Λάγο.

Για ένα binge-watching 6 επεισοδίων μάς ετοιμάζει το τρέιλερ της σειράς «Η Πιο Μεγάλη Νύχτα», η οποία υπόσχεται στους λάτρεις των αστυνομικών θρίλερ μία αξέχαστη εμπειρία, όπως άλλωστε προσφέρουν και όλες οι υπόλοιπες ισπανικές αστυνομικές σειρές της πλατφόρμας. «Η Πιο Μεγάλη Νύχτα» θα ανεβάσει την αδρεναλίνη με την απόπειρα απόδρασης του κατά συρροή δολοφόνου, Σιμόν Λάγο (Λουίς Καγιέχο) και αξίζει σίγουρα μία θέση στη λίστα μας.

Η σειρά θα μας συστήσει τη ψυχιατρική φυλακή του Μόντε Μπαρούκα, στην οποία φυλάσσεται ένας από τους πιο επικίνδυνους κατά συρροή δολοφόνους, ο Σιμόν Λάγο. Ένα βράδυ όμως, η κατά τα άλλα ήρεμη ατμόσφαιρα των φυλακών θα διαταραχτεί από μία ομάδα άγνωστων οπλισμένων κουκουλοφόρων, οι οποίοι απαιτούν να αφεθεί ελεύθερος ο δολοφόνος. Απέναντί τους όμως θα βρουν τον υπεύθυνο ασφάλειας της φυλακής, Ούγκο (Αλμπέρτο Αμάν) και τους υπόλοιπους υπαλλήλους των φυλακών, οι οποίοι σε μία μόλις νύχτα θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την απελευθέρωση του Λάγο και να καθηλώσουν τους χρήστες του Netflix.

Από το trailer κιόλας, βλέπουμε τον Λάγο να προειδοποιεί τον Ούγκο πως αυτή η νύχτα θα είναι μεγάλη και αντιλαμβανόμαστε πως η αδρεναλίνη μας θα χτυπήσει κόκκινο με τις σκηνές δράσης, τις εκρήξεις αλλά και το έντονο σασπένς που μας επιφυλάσσει η νέα σειρά 6 επεισοδίων του Netflix.

Ο Αλμπέρτο Αμάν υποδύεται τον αποφασισμένο υπεύθυνο της ψυχιατρικής φυλακής του Μόντε Μπαρούκα, Ούγκο. Photo Credits: Netflix

Ο Αλμπέρτο Αμάν υποδύεται τον αποφασισμένο υπεύθυνο της ψυχιατρικής φυλακής του Μόντε Μπαρούκα, Ούγκο. Photo Credits: Netflix

Ο Ούγκο είναι αποφασισμένος να αποτρέψει την απόδραση του πιο επικίνδυνου εγκληματία της Ισπανίας και έχει στη διάθεση του μόλις 8 ώρες να σώσει τόσο τον εαυτό του όσο και τους υπόλοιπους υπαλλήλους της φυλακής, οι οποίοι βρίσκονται ξαφνικά κλειδωμένοι και χωρίς καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, με τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της χώρας να τους απειλούν και μία ομάδα αγνώστων να θέλουν όσο τίποτα άλλο να ελευθερώσουν τον καταδικασμένο για τα ειδεχθή εγκλήματά του, Σιμόν Λάγο, με την υπόσχεση πως αν δεν το καταφέρουν δε θα αφήσουν κανέναν ζωντανό.

Εκτός από τα λεπτά που μετράνε αντίστροφα όμως, ο Ούγκο θα πρέπει να τα βάλει και με τον πιο έξυπνο και πονηρό κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος μπορεί να χειραγωγήσει τους ανθρώπους όσο εύκολα τους αφαιρεί και τη ζωή. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως σε μια νύχτα όλα μπορούν να συμβούν, και ειδικά αν αυτή η νύχτα είναι η πιο μεγάλη της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η υπέροχη φίλη μου»: Η σειρά βασισμένη στο μπεστ-σέλερ της Έλενα Φεράντε στο ERTFLIX12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b