MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Stranger Things: Η πρώτη εβδομάδα της τέταρτης σεζόν έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Η σειρά – φαινόμενο του Netflix ξεπέρασε τα 7 δισεκατομμύρια λεπτά streaming για την πρώτη εβδομάδα προβολής του, από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου.

Monopoli Team

Δεδομένων των ρεκόρ που έχει ήδη σημειώσει το Stranger Things από την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του, ακόμη ένα δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Αλλά το νέο σημάδι της επιτυχίας της σειράς φαινόμενο του Netflix είναι μεγάλο…

Το Stranger Things σημείωσε 7,2 δισεκατομμύρια λεπτά streaming κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής του, από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου, σύμφωνα με τη Nielsen, την εταιρεία μέτρησης της τηλεθέασης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό αποτελεί και το υψηλότερο εβδομαδιαίο σύνολο τηλεθέασης όλων των εποχών, για οποιαδήποτε υπηρεσία streaming!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStranger Things 4: Οι πιο 80s στιγμές του πρώτου μέρους της σειράς – φαινομένου12.09.2018

Επιπλέον η σειρά σημείωσε ρεκόρ προβολής δύο εβδομάδων σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο streaming. Συγκεκριμένα, την εβδομάδα 23-29 Μαΐου, όταν έκανε πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν, συγκέντρωσε συνολικά 5,14 δισεκατομμύρια λεπτά τηλεθέασης και σε ένα σύνολο δύο εβδομάδων 12,34 δισεκατομμύρια λεπτά!

Μέχρι σήμερα, κανένα streaming πρόγραμμα που μετρήθηκε από τη Nielsen δεν είχε φτάσει τα 6 δισεκατομμύρια λεπτά σε μια εβδομάδα, πόσο μάλλον τα 7 δισεκατομμύρια. Μόνο το Tiger King (δύο φορές) και το Ozark την άνοιξη του 2020 – εν μέσω lockdown – είχαν ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια λεπτά πριν από το Stranger Things!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιούλιο12.09.2018

Η Nielsen μετράει συνολικά τις ώρες προβολής όλων των επεισοδίων μιας σειράς, , ωστόσο είναι πιθανό η συντριπτική πλειονότητα των 7,2 δισεκατομμυρίων λεπτών να προήλθε μόλις από τα επτά πρώτα επεισόδια της τέταρτης σεζόν που κυκλοφόρησαν στις 27 Μαΐου.

Το Stranger Things έχει γίνει επίσης η πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά του Netflix, σύμφωνα με τις εσωτερικές μετρήσεις της πλατφόρμας. Σύμφωνα με το Netflix, οι συνδρομητές της έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 930 εκατομμύρια ώρες σε όλο τον κόσμο τις πρώτες 28 ημέρες της τέταρτης σεζόν!

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b