MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνετε με το dry shampoo

Dry shampoo: ένα μικρό επίτευγμα στο κόσμο της ομορφιάς (σίγουρα θα κουνούν συγκαταβατικά το κεφάλι τους πολλές γυναίκες).

Monopoli Team

Το dry shampoo σας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν τα μαλλιά σας δε σας βοηθούν και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν με την ενοχλητική λιπαρότητα.

Τελευταία, παρατηρούμε ότι πολλές γυναίκες το έχουν πάντα μαζί τους καθώς φρεσκάρουν τα μαλλιά τους γρήγορα και τους δίνει την ευχαρίστηση να τα νιώθουν πιο φρέσκα. Σε αυτό το σημείο θα τεθεί το κρίσιμο ερώτημα: «Χρησιμοποιείτε με το σωστό τρόπο το dry shampoo σας»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDry shampoo: 3 τρόποι χρήσης που μάς βγάζουν από τη δύσκολη θέση12.09.2018

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι το πρώτο και βασικό βήμα είναι πριν τη χρήση του dry shampoo είναι να το ανακινήσετε καλά, έπειτα να χωρίσετε τα μαλλιά σας τμηματικά και να ψεκάσετε από μία μικρή απόσταση στη ρίζα, με τις άκρες των δαχτύλων σας να κάνετε απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί σωστά το προϊόν και να αποχωρήσει η λιπαρότητα.

Βέβαια, αυτό που θα καταπολεμήσει πιο δραστικά τη λιπαρότητα είναι αντί για το πρωί, να χρησιμοποιήσετε το dry shampoo το βράδυ έτσι ώστε να δώσετε επιπλέον χρόνο στο προϊόν να σταθεί καλύτερα. Αυτό το trick θα σας δώσει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Δοκιμάστε το και δείτε τη διαφορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα αντηλιακά που θα προστατεύσουν τα μαλλιά σας από τον ήλιο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b