MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Alec Baldwin στηρίζει ξανά τον Woody Allen και ανακοινώνει νέα συνέντευξη μαζί του

Λίγους μήνες μετά το θανατηφόρο περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, ο Alec Baldwin κάνει μία αμφιλεγόμενη κίνηση, ανακοινώνοντας μια νέα συνέντευξη με τον Woody Allen.

Ο Alec Baldwin και ο Woody Allen στα γυρίσματα της ταινίας "Blue Jasmine", φωτογραφία: Warner Bros
Ο Alec Baldwin και ο Woody Allen στα γυρίσματα της ταινίας "Blue Jasmine", φωτογραφία: Warner Bros
Monopoli Team

Παρ’ όλο που ο Alec Baldwin αποτελεί τους τελευταίους μήνες το επίκεντρο μίας επίμαχης δικαστικής διαμάχης, μετά το θανατηφόρο περιστατικό που έλαβε χώρα στα γυρίσματα της ταινίας “Rust” -όπου πυροβόλησε με ένα “όπλο γυρισμάτων” σκοτώνοντας την εργαζόμενη Χαλίνα Χάτσινς- αποφάσισε να κάνει άλλη μία αμφιλεγόμενη κίνηση και να στηρίξει για ακόμη μια φορά τον Woody Allen.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη, που αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες τα τελευταία τριάντα χρόνια, καθώς η υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου, τον έχει κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση, όταν ήταν παιδί.

“Επιτρέψτε μου να προλογίσω αυτή την ανακοίνωση δηλώνοντας ότι δεν με ενδιαφέρει η κριτική και τα ηθικολογικά σχόλια κανενός εδώ πέρα. Προφανώς είμαι κάποιος που έχει τις δικές του αξίες και δεν θα μπορούσαν να με νοιάζουν λιγότερο οι υποθέσεις του καθένα. Αν πιστεύεις ότι μία δίκη θα έπρεπε να διεξαχθεί όπως ένα ντοκιμαντέρ του HBO, τότε αυτό είναι δικό σου πρόβλημα” έγραψε συγκεκριμένα ο Baldwin. “Σε αγαπώ Γούντι” κατέληξε ο ηθοποιός και σε ένα βίντεο είπε: “Instagram, Είμαι με τον Γούντι. Τρίτη, στις 10:30. Να είστε εκεί”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Alec Baldwin στηρίζει δημόσια τον Γούντι Άλεν. Πριν από λίγα χρόνια είχε χαρακτηρίσει “άδικους και αξιολύπητους” όσους κατηγορούν τον Άλεν, ενώ είχε κατηγορήσει την Ντίλαν Φάροου ότι λέει “ψέματα”.

Η Ντίλαν Φάροου είχε ισχυριστεί ότι ο τότε θετός πατέρας της, Γούντι Άλεν, την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όταν ήταν μόλις 7 ετών, πριν από 30 περίπου χρόνια. Τότε η κοινή γνώμη είχε διχαστεί, με το Χόλιγουντ να μένει στο πλευρό του σκηνοθέτη για πολλά χρόνια. Παράλληλα, ο Άλεν το 1997 είχε παντρευτεί την επίσης θετή κόρη της πρώην συζύγου του, Μία Φάροου, την 21χρονη Σουν-Γι Πρεβίν.

Τα τελευταία χρόνια, το Χόλιγουντ δεν κάνει πια τα στραβά μάτια, ενώ πρόσφατα οι αντιδράσεις κατά του σκηνοθέτη έχουν γίνει ακόμα πιο έντονες, λόγω του docuseries του HBO “Allen v. Farrow”. Εκεί η Ντίλαν και η μητέρα της, Μία Φάροου, περιέγραψαν με λεπτομέρειες τις κατηγορίες, που έγιναν πρώτη φορά γνωστές το 1992.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆλεν Vs Φάροου: Οι πρώτες αποκαλύψεις του σοκαριστικού ντοκιμαντέρ του HBO12.09.2018

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι από τους λίγους πρωταγωνιστές του Γούντι Άλεν, που ακόμα τον στηρίζουν, παρά τις κατηγορίες που έχουν γίνει γνωστές.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b