MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Καύσωνας και ύπνος: Πώς να κοιμηθείτε άνετα στις μεγάλες ζέστες που έρχονται

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για τον επερχόμενο καύσωνα κι εμείς σας έχουμε μερικά tips από ειδικούς που υπόσχονται να σας χαρίσουν έναν ευχάριστο ύπνο παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

Monopoli Team

Το πρώτο μεγάλο κύμα καύσωνα για φέτος, είναι εδώ ενώ οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα Τετάρτη 22 και αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαύσωνας: Πώς θα τον αντιμετωπίσουμε με τη διατροφή μας12.09.2018

Για αρχή, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό που δυσκολεύει τον ύπνο σας, είναι το γεγονός ότι το δωμάτιο σας γίνεται πιο θερμό από τη θερμοκρασία που επικρατεί έξω. Αν σκέφτεστε από τώρα, πώς θα καταφέρετε να κοιμηθείτε το βράδυ, υπάρχουν λύσεις που θα κάνουν τον καύσωνα πιο υποφερτό την ώρα που θα ξαπλώσετε στο μαξιλάρι σας. Αρκεί να ακολουθήσετε πιστά τα παρακάτω γρήγορα και εύκολα tips.

Για αρχή, κλείστε τις κουρτίνες του υπνοδωματίου σας για να μη μπει περισσότερη ζέστη, ανοίξτε τα παράθυρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας για να δημιουργηθεί ρεύμα αέρα, τοποθετήστε ένα μπολ με κρύο νερό ή παγάκια μπροστά από έναν ανεμιστήρα για να φτιάξετε έναν DIY κλιματισμό και φροντίστε να κρατήσετε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο με πολλά υγρά και σωστές τροφές, όπως φέτες αγγουριού που περιέχουν 95% νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 καλοκαιρινά outfits για τις πρώτες πολύ ζεστές ημέρες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b