MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Παντρεμένοι με Παιδιά: Ολα όσα θες να μάθεις για την κωμική σειρά λίγο πριν επιστρέψει στην TV

Λίγο πριν οι «Παντρεμένοι με παιδιά» επιστρέψουν στην TV ως κινούμενα σχέδια, ακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρει ο κάθε ορκισμένος φαν της σειράς που έγραψε τηλεοπτική ιστορία στα ’80s και ’90s και χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου στο κοινό.

Monopoli Team

Το «Παντρεμένοι με παιδιά», ένα από τα πιο επιτυχημένα αμερικανικά sitcom όλων των εποχών ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια 25 χρόνια μετά το φινάλε. Ο Εντ Ο’ Νηλ (Αλ), η Κέιτι Σαγκάλ (Πέγκυ), η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Κέλλυ) και ο Ντέιβιντ Φαουστίνο (Μπαντ) φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τη Sony Pictures για να επιστρέψουν στους ρόλους που τους έκαναν διάσημους παγκοσμίως, αλλά ως κινούμενα σχέδια αυτή τη φορά, ελπίζοντας ότι θα κάνουν για ακόμα μία φορά το κοινό να δακρύσει από τα γέλια.

Σε μια εποχή που τα reboot ή revival «κλασικών» σειρών του παρελθόντος ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην τηλεόραση με αρκετά, όμως, να απογοητεύουν τελικά τους φανατικούς θαυμαστές, ίσως, το γεγονός ότι θα δούμε την οικογένεια Μπάντι σε κινούμενα σχέδια να είναι ένα πανέξυπνο τρικ για να είναι… σα να μην πέρασε μια μέρα ή όσο χρονικό διάστημα αποφασίσουν οι δημιουργοί.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b