MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δυναμική εκκίνηση για το Disney+ στην Ελλάδα: Τι θα περιλαμβάνει η νέα συνδρομητική υπηρεσία;

Με πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο και πολλούς αγαπημένους ήρωες επί της οθόνης, θα κάνει την πρεμιέρα της στην Ελλάδα η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Disney+, στις 14 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σε μια περίοδο που η pay TV παρουσιάζει έντονη κινητικότητα στη χώρα και διευρύνει συνεχώς την συνδρομητική της βάση, οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει δυναμικά, κινούμενες πάνω από προβλέψεις και προσδοκίες. Για την συνέχεια μάλιστα, με οδηγό το περιεχόμενο, τα στελέχη της δημοφιλούς πλατφόρμας, αναμένουν η υπηρεσία να κερδίσει μερίδιο τόσο από νέους συνδρομητές που θα επιλέξουν να πληρώσουν μια δεύτερη υπηρεσία για να αυξήσουν τις επιλογές θέασης τους, όσο κι από υπάρχοντες, που θα μετακινηθούν στο Disney+ από άλλες πλατφόρμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAmazon: Πραγματοποίησε την πρώτη «διαγαλαξιακή πρεμιέρα» τηλεοπτικής σειράς12.09.2018

Τα παραπάνω ήταν μερικά από τα μηνύματα που εκπέμφθηκαν στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ για την έναρξη της υπηρεσίας στην Ελλάδα. Όπως επισημάνθηκε, η υπηρεσία που ξεκινά στις 14 Ιουνίου στην χώρα μας και θα έχει συνδρομή 8,99 ευρώ μηνιαίως ή 89,99 ευρώ το χρόνο προσφέροντας δύο μήνες δωρεάν στο ετήσιο πακέτο. Μέχρι και την έναρξή της ωστόσο, υπάρχει προσφορά γνωριμίας για την ετήσια συνδρομή, η οποία προσφέρει 12 μήνες στην τιμή των 8 δηλαδή κοστίζει 71,50 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Μέσα στη χρονιά το φθηνότερο πακέτο με διαφημίσεις και οι έξτρα χρεώσεις για διαμοιρασμό κωδικών12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b