MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Amazon: Πραγματοποίησε την πρώτη «διαγαλαξιακή πρεμιέρα» τηλεοπτικής σειράς

Η Amazon μετέδωσε, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Prime Video, το πρώτο επεισόδιο της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Night Sky», για πρώτη φορά έξω από την ατμόσφαιρα της Γης.

Monopoli Team

Η συνδρομητική πλατφόρμα Prime Video «διακτίνισε» το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Night Sky», σε μια εκπομπή ραδιοκυμάτων 360 μοιρών.

Με αυτό τον τρόπο, η Prime Video έγινε η πρώτη υπηρεσία streaming που μεταδίδει περιεχόμενό της στο διάστημα. Ωστόσο η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται πως δεν είναι η πρώτη streaming υπηρεσία που το κάνει, αλλά σηματοδοτεί την «μακρινότερη απόσταση από την οποία έχει διανεμηθεί τηλεοπτική σειρά».

Το επεισόδιο μεταδόθηκε χρησιμοποιώντας συχνότητες ζώνης Ku και C, οι οποίες συχνά χρησιμοποιούνται για δορυφορική τηλεόραση, διανομή μέσων και επικοινωνίες. Σε αντίθεση, όμως, με τα συνηθισμένα ραδιοκύματα που εκπέμπονται από επίγειους σταθμούς, λαμβάνονται και αναμεταδίδονται πίσω από δορυφόρους που περιφέρονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη, η συγκεκριμένη εκπομπή της σειράς επιστημονικής φαντασίας δεν θα αναμεταδοθεί πίσω στη Γη, αλλά θα συνεχίσει να ταξιδεύει επ’ αόριστον στον γαλαξία. 

Έτσι, οποιοδήποτε πλάσμα εκεί έξω στο σύμπαν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και είναι ικανό να λαμβάνει δορυφορικά σήματα σε απόσταση 384.000 χιλιομέτρων, θα μπορούσε να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Night Sky», που φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα σειρά επιστημονικής φαντασίας.

Το «Night Sky» έκανε πρεμιέρα στο Prime Video στις 20 Μαΐου και αφηγείται τη ζωή ενός ζευγαριού, του οποίου η ζωή ανατρέπεται όταν ανακαλύπτει έναν θάλαμο κρυμμένο στην αυλή του, ο οποίος συνδέεται με έναν έρημο πλανήτη, αλλά και όταν ένας νεαρός άνδρας (που πιστεύουν ότι μπορεί να είναι εξωγήινος) εμφανίζεται στο προσκήνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑApollo 11: Στο σφυρί ένα από τα χρυσά Omega Speedmaster της πρώτης αποστολής στη Σελήνη12.09.2018

Με πληροφορίες από Engadget.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b