MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Καννών: Ακτιβίστρια εισέβαλλε γυμνόστηθη στο κόκκινο χαλί

Η γυναίκα εισέβαλλε στον χώρο του red carpet με το στήθος γυμνό και βαμμένο στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, διαδηλώνοντας για τους βιασμούς γυναικών στην Ουκρανία.

Monopoli Team

Αναστάτωση προκάλεσε στο Φεστιβάλ των Καννών η διαμαρτυρία μιας γυμνόστηθης ακτιβίστριας ενάντια της σεξουαλικής βίας ενάντια στις Ουκρανές γυναίκες.

Η γυναίκα εισέβαλλε στον χώρο του red carpet λίγη ώρα πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Three Thousand Years of Longing», έσκισε το φόρεμά της και αποκάλυψε το γυμνό της στήθος, που είχε βάψει στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας. Στο κορμί της ήταν γραμμένη η φράση «Σταματήστε να μας βιάζετε», ενώ στην πλάτη της η λέξη “SCUM” και κόκκινα αποτυπώματα χερών στους γλουτούς της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών: Θρίαμβος για το Top Gun και Χρυσός Φοίνικας για τον Τομ Κρουζ12.09.2018

Η γυναίκα φώναζε συνθήματα κατά της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, την ώρα που οι άνθρωποι της ασφάλειας την απομάκρυναν από τον χώρο του φεστιβάλ. Όλα αυτά την ώρα που έρχονται συνεχώς στην δημοσιότητα νέα ειδήσεις για ωμότητες ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, με βιασμούς, βασανιστήρια και εκτελέσεις αμάχων.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b