MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Καννών: Θρίαμβος για το Top Gun και Χρυσός Φοίνικας για τον Τομ Κρουζ

Επί 5 λεπτά χειροκροτούσε το κοινό των Καννών το “Top Gun: Maverick”, ενώ τον ίδιο ενθουσιασμό έδειξαν και στην απονομή του Χρυσού Φοίνικα στον Τομ Κρουζ.

Monopoli Team

Το βράδυ της Τετάρτης (18/05) πριν ακόμη ξεκινήσει η προβολή του πολυαναμενόμενου “Top Gun: Maverick”, το κοινό του Φεστιβάλ Καννών έκανε ξεκάθαρο ότι οι προσδοκίες για την επιστροφή του Τομ Κρουζ θα ήταν πολύ υψηλές.

Ο ηθοποιός έλαβε μία παραπάνω από θερμή ανταπόκριση όταν το Φεστιβάλ του απένειμε έναν Χρυσό Φοίνικα – “έκπληξη” που ούτε ο ίδιος φάνηκε να περιμένει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ο Τομ Κρουζ ανέβηκε στη σκηνή, όσο 8 μαχητικά αεροπλάνα πετούσαν στον ουρανό κόκκινο, λευκό και μπλε καπνό, ενώ ο πρωταγωνιστής και το υπόλοιπο καστ του Top Gun κοιτούσαν έκπληκτοι τον ουρανό.

“Αυτό είναι ένα εκπληκτικό βράδυ και μία εκπληκτική στιγμή… το να βλέπω τα πρόσωπα όλων σας” είπε ο Τομ Κρουζ από την σκηνή του Φεστιβάλ των Καννών και πρόσθεσε: “Έχουν περάσει 36 χρόνια από το πρώτο Top Gun και επρεπε να περιμένουμε χρόνια λόγω της πανδημίας”.

Το κοινό χειροκροτούσε τον Τομ Κρουζ, ο οποίος κάλεσε και το υπόλοιπο καστ της ταινίας να ανέβει μαζί του στη σκηνή του Palais.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Top Gun (@topgunmovie)

“Αυτή η ταινία ήταν ένα όνειρο. Μιλούσαμε γι’ αυτό στα γυρίσματα. Απλά θέλω να δω τα πρόσωπά σας. Δεν υπάρχουν μάσκες και είμαστε σε μία κινηματογραφική αίθουσα. Θα το  απολαύσω και νιώθω πολύ ευγνώμων. Είμαστε εδώ για εσάς. Κάνω όλες αυτές τις ταινίες για όλους εσάς και είμαι ευλογημένος που κάνω αυτό που κάνω. Απολαύστε αυτό το απόγευμα. Μου φτιάξατε όλοι τη ζωή” κατέληξε ο ηθοποιός.

Το κοινό του Φεστιβάλ, συνεχίζει το ρεπορτάζ του Variety, ήταν εξίσου ένθερμο κατά την προβολή της ταινίας, χειροκροτώντας όταν εμφανίστηκε στην ταινία ο Βαν Κίλμερ, “αντίπαλος” του Κρουζ στην πρώτη ταινία.

Η προβολή της ταινίας τελείωσε με το κοινό να στέκεται όρθιο και να χειροκροτά ενθουσιασμένο επί 5 συνεχή λεπτά.

Το “Top Gun: Maverick” θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26/05. Έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές και πρόκειται να αποδειχτεί ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster του καλοκαιριού.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b