MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Queer as Folk: Το reboot της σειράς που βασίζεται σε μία τραγωδία έχει ένα συγκλονιστικό trailer

Ένα reboot που έρχεται τη σωστή στιγμή και σκοπεύει να αυξήσει την ορατότητα με τους σωστούς τρόπους.

Monopoli Team

Το Queer as Folk έγινε σειρά στην Αμερική και την Μ.Βρετανία στα τέλη του ’90, διαμορφώνοντας μία ολόκληρη γενιά γκέι παιδιών. Ο δημιουργός της πρωτότυπης εκδοχής, Russell T.Davies επιστρέφει ως παραγωγός, με τον Stephen Dunn να παίρνει τη σκυτάλη στη σκηνοθεσία και το σενάριο.

Μία σειρά που συνδυάζει την τραγωδία με την ελπίδα. Βασισμένη στη σειρά των 90s, ένας μανιακός τύπος μπαίνει στο gay club Babylon σε μία βραδιά με πολύ κόσμο και όλοι καταλαβαίνουμε τι ακολουθεί. Αυτή η τραγωδία γίνεται ο λόγος για να έρθουν κοντά εκείνοι που επέζησαν, οι οποίοι μοιράζοντας στιγμές χαράς, διασκέδασης αλλά και δυσκολιών.

Το trailer ξεκαθαρίζει ότι θα δούμε σίγουρα πολύ χορό, σεξ, drag queen shows, κουλ μαμάδες αλλά και πολύπλοκες συζητήσεις για την ταυτότητα, το να βρεις τον δικό σου δρόμο αλλά και για όλο αυτό που έγινε ο λόγος να έρθουν κοντά. Η Jaclyn Moore, που συμμετέχει στο σενάριο, μίλησε για το πώς θα χειριστεί η σειρά την εκπροσώπηση της queer και trans κοινότητας, πράγμα που δεν πήγε πολύ καλά στην αρχική εκδοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το «Pet Sematary» μέχρι το «Firestarter»: Τα καλύτερα remake ταινιών και σειρών βασισμένα στα βιβλία του Stephen King12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b