MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τουρισμός για όλους: Επιδότηση 150 ευρώ για 200.000 δικαιούχους – Τα προγράμματα και οι αιτήσεις

Το νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού «Τουρισμός για όλους» χρησιμοποιεί ως βάση το «Freedom Pass» και θα χορηγηθούν voucher διακοπών σε 200.000 δικαιούχους – Τι αλλάζει με τα προγράμματα και τις αιτήσεις.

Monopoli Team

Συνολικά 30 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού μέσα από το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», που αφορά περί τους 200.000 δικαιούχους που θα λάβουν το voucher των 150 ευρώ. Το βράδυ της Τετάρτης (18/5) ψηφίστηκε η τροπολογία του Υπουργείου Τουρισμού για το νέο πρόγραμμα που αποτελεί το νέας μορφής και δομής πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού για την περίοδο 2022-2025. Το πρόγραμμα, ύψους 30 εκατ. ευρώ, είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλληνικό νησί στους 10 φθηνότερους ηλιόλουστους προορισμούς στον κόσμο12.09.2018

Το νέο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ως βάση την επιτυχημένη εφαρμογή του «Freedom Pass», προβλέποντας μία διαδικασία πλήρως ψηφιακή -χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις- απλή και αποτελεσματική, τόσο για τους δικαιούχους, όσο και για τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Με τις ρυθμίσεις της παρούσας τροπολογίας καθορίζονται -μεταξύ άλλων- οι προϋποθέσεις συμμετοχής, οι όροι και ο χρόνος υλοποίησης του προγράμματος, ενώ οι ακριβείς λεπτομέρειες για τους δικαιούχους θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, με την έκδοση σχετικής ΚΥΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάρπαθος: Το νησί της παράδοσης και των αντιθέσεων12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b