MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

5 must παλέτες σκιών για το φετινό καλοκαίρι

Είναι το beauty item που σας δίνει κατευθείαν χρώμα και σας βοηθάει να πειραματιστείτε. Μιλάμε φυσικά για την παλέτα σκιών

Photo by yunona uritsky on Unsplash
Monopoli Team

Μια μόνο παλέτα αρκεί για να δημιουργήσετε άπειρα makeup looks, από ένα καθημερινό για το γραφείο μέχρι ένα ιδιαίτερο smokey eye για μια πιο προσεγμένη εμφάνιση. Και αν ακόμη δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε την συλλογή σας, εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες επιλογές για το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας.

Μιας λοιπόν και οδεύουμε ολοταχώς και προς το καλοκαίρι, καιρός να επενδύσετε σε μία από τις πιο hot παλέτες για τη νέα σεζόν και να ανανεώσετε τη makeup bag σας. Η επιλογή σας πρέπει να περιέχει πολύ ζωηρές αποχρώσεις ώστε να κάνετε το αγαπημένο σας colourful μακιγιάζ.

Μία παλέτα περιέχει ποικιλία από αποχρώσεις και βολεύει τις περισσότερες γυναίκες. Πρώτα από όλα, γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνατε που είναι η σκιά και ύστερα μπορείτε να κάνετε πολλούς και έξυπνους συνδυασμούς, βλέποντας όλα τα χρώματα συγκεντρωμένα.

Ανακαλύψαμε στην αγορά 5 παλέτες που σίγουρα καλύπτουν όλα τα γούστα. Σε γήινες, μοβ, γκρι αποχρώσεις ανάλογα με το γούστο που έχει κάθε γυναίκα επενδύει στο κατάλληλο προϊόν. Πριν βιαστείτε να αποφασίσετε σκεφτείτε ότι πλησιάζει το καλοκαίρι και θα αναζητήσετε ενδεχομένως ένα πιο έντονο και ίσως πιο έντονο makeup look.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b