MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Έριν Μπρόκοβιτς" του Steven Soderbergh
"Έριν Μπρόκοβιτς" του Steven Soderbergh
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Αν το Σαββατοκύριακο αυτό σας βρει μέσα στο σπίτι, εμείς σας έχουμε τη λύση για χαλάρωση παρέα με μια ταινία. Έτσι, σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που θα βρείτε στην τηλεόραση και τις οnline πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Inland Empire” του David Lynch: ΕΡΤ3 στις 22:00, Σάββατο 14/05

Η Nikki αναλαμβάνει να παίξει έναν νέο ρόλο σε μια ταινία, η οποία όπως μαθαίνουν είχε ξαναγυριστεί και οι ηθοποιοί είχαν δολοφονηθεί. Όσο προσπαθεί να μπει στον ρόλο, όλο και πιο σουρεάλ πράγματα συμβαίνουν. Ίσως η πιο “καμένη” ταινία του David Lynch, που αν είστε φαν των ταινιών του, σίγουρα θα απολαύσετε αλλά μη περιμένετε να βγει ένα ξεκάθαρο νόημα. Η απολαυστική Laura Dern για άλλη μια φορά αποδεικνύει την τεράστια γκάμα των υποκριτικών ικανοτήτων της.

“Έριν Μπρόκοβιτς” του Steven Soderbergh: Ant1 στις 22:00, Σάββατο 14/05

Η Έριν Μπρόκοβιτς είναι μια χωρισμένη γυναίκα με τρία παιδιά και καμία νομική γνώση. Μήνυσε μια μεγάλη εταιρεία που μόλυνε τα νερά της Καλιφόρνια και συνεπώς έβλαπτε την υγεία των κατοίκων. Ήταν μια τεράστια νίκη καθώς επιτεύχθηκε ο μεγαλύτερος διακανονισμός που είχε υπάρξει έως τότε στις ΗΠΑ. Είναι φυσικά βασισμένο σε αληθινή ιστορία, η πρωταγωνίστρια της οποίας, η Έριν Μπρόκοβιτς, είναι πια και μια γνωστή περσόνα των μίντια. Στην ταινία την ενσαρκώνει η Julia Roberts, η οποία κέρδισε και το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου ενώ η ταινία έλαβε ακόμη 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

“28 Μέρες Μετά” του Danny Boyle: Alpha στις 00:45, Σάββατο 14/05

Μετά από έναν μυστηριώδη ιό που ξέσπασε στο Ηνεμώμενο Βασίλειο, επικρατεί χάος! Οι επιζώντες προσπαθούν να παραμείνουν ζωντανοί σε ένα δύσκολα βιώσιμο περιβάλλον. Ο Cillian Murphy και η Naomie Harris πρωταγωνιστούν σε σκηνοθεσία του Danny Boyle, γνωστού για τις ταινίες “Trainspotting” και “Slumdog Millionaire”. Εάν σας αρέσουν οι ταινίες καταστροφής-επιβίωσης και πόσο μάλλον με θανατηφόρους ιούς, τότε αυτή είναι η επιλογή για εσάς χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆντριου Ντόμινικ: Η νέα ταινία με την Άνα ντε Άρμας ως Μέρλιν Μονρό “θα προσβάλλει τους πάντες”12.09.2018

“Οι Μεταφραστές” του Régis Roinsard: COSMOTE Cinema 2 στις 22:00, Κυριακή 15/05

Ένας μεγαλοοεκδότης συγκροτεί ένα γκρουπ από εννιά μεταφραστές από όλο τον κόσμο και τους βάζει σε ένα απομονωμένο πολυτελές σπίτι, με το αζημίωτο, για να μεταφράσουν τα χειρόγραφα του τελευταίου βιβλίου μιας μπεστ-σέλλερ τριλογίας. Τα χειρόγραφα είναι τόσο απόρρητα και εμπιστευτικά που όταν θα διαρρεύσουν 10 σελίδες στο διαδίκτυο, ο μεγαλοεκδότης θα κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος είναι ο προδότης. Είναι ένα θρίλερ που θα σας καθηλώσει και θα είναι γεμάτο ένταση. Μεταξύ άλλων παίζει και ο δικός μας Μανώλης Μαυροματάκης!

“Victor Frankenstein” του Paul McGuigan: Alpha στη 01:00, Κυριακή 15/05

Ο Igor Straussman είναι ο βοηθός του Δρ Victor Frankenstein και μαζί θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα μέχρι που ο τελευταίος θα αρχίσει να χάνει τα λογικά του. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Igor να τον σταματήσει, θα εξαπολύσει ένα τέρας που αντί να εξελίξει την ανθρωπότητα, θα την θέσει σε μεγάλο κίνδυνο. Βλέπουμε την ιστορία από τα μάτια του Igor, τον οποίο παίζει ο Daniel Radcliffe κι αυτό κάνει πολύ συναρπαστική την αφήγηση. Στον ρόλο του Frankenstein βρίσκεται ο James McAvoy.

“Η Διερμηνέας” του Sydney Pollack: Star στις 2:15, Κυριακή 15/05

Η Silvia είναι διερμηνέας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και, όταν μια μέρα ακούει τυχαία για το σχέδιο δολοφονίας ενός απολυταρχικού Αφρικανού ηγέτη, η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Ένας πράκτορας του FBI αναλαμβάνει να την προστατεύει αλλά τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο ξεκάθαρα όσο ξεδιπλώνεται η ζωή της. Με τους Nicole Kidman και Sean Penn στους πρωταγωνιστικούς, δεν έχετε να αμφιβάλετε και για πολλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Μέσα στη χρονιά το φθηνότερο πακέτο με διαφημίσεις και οι έξτρα χρεώσεις για διαμοιρασμό κωδικών12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Υποψία” του Atom Egoyan: Cinobo

H Catherine πιστεύει πως ο σύζυγός της, ο David, την απατά κι έτσι, προσλαμβάνει μια πόρνη πολυτελείας, την Chloe, για να τον σαγηνεύσει. Όταν, όμως αρχίσει να μαθαίνει για τις συναντήσεις τους, η Chloe θα εισβάλει στη ζωή τους με τρόπο επικίνδυνο για εκείνη και την οικογένειά της. Το ερωτικό τρίγωνο βρίσκεται στα πρόσωπα των Julianne Moore, Amanda Seyfried και Liam Neeson, σε μια ιστορία που μπλέκεται διαρκώς και οι ήρωές της βουλιάζουν στις συνέπειες των πράξεών τους.

“Το Παρίσι μπορεί να περιμένει” της Eleanor Coppola: Ertflix έως 29/07

Η γυναίκα ενός παραγωγού ταινιών, η Anne, ταξιδεύει από τη νότια Γαλλία οδικώς με τον γοητευτικό Γάλλο συνεργάτη του άντρα της, με προορισμό το Παρίσι. Ωστόσο, μόνο εκεί δεν φτάνουν καθώς κάνουν διάφορες στάσεις σε πολλά όμορφα μέρη, όπου τρώνε και απολαμβάνουν τις ωραίες μέρες. Είναι ένα απολαυστικό road trip, γεμάτο από γεύσεις της γαλλικής κουζίνας και εκλεκτών κρασιών, μέσα από τη ματιά της Eleanor Coppola, γυναίκας του Francis Ford Coppola και μητέρας της Sofia Coppola.

“The Pledge” του Sean Penn: Netflix

O Jerry Black ήταν έτοιμος να συνταξιοδοτηθεί από τη θέση του ντετέκτιβ στο τμήμα ανθρωποκτονιών, όταν η δολοφονία ενός κοριτσιού τον κάνει να γυρίσει για μια τελευταία φορά και να πιάσει τον δολοφόνο. Μια πρόσφατη προσθήκη στην πλατφόρμα του Netflix που γρήγορα μπήκε στο top 10 κι όχι άδικα, αφού στον ρόλο του Jerry Black βρίσκεται ο Jack Nicholson.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b