MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άντριου Ντόμινικ: Η νέα ταινία με την Άνα ντε Άρμας ως Μέρλιν Μονρό “θα προσβάλλει τους πάντες”

Η επερχόμενη ταινία για την Μέρλιν Μονρόε με πρωταγωνίστρια την Άνα ντε Άρμας δε θα είναι μία συνηθισμένη βιογραφία, όπως έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ο σκηνοθέτης της ταινίας Άντριου Ντόμινικ. 

Monopoli Team

Η επερχόμενη ταινία για την Μέρλιν Μονρό με πρωταγωνίστρια την Άνα ντε Άρμας δε θα είναι μία συνηθισμένη βιογραφία, όπως έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ο σκηνοθέτης της ταινίας Άντριου Ντόμινικ.

Πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό “Blonde” θα είναι η πρώτη ταινία του Netflix κατάλληλη άνω των 17 ετών, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος για υπερβολικά σεξουαλικό περιεχόμενο.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, λοιπόν, σε συζήτηση με το περιοδικό Vulture μίλησε για τις παραπάνω φήμες, λέγοντας ότι η απόφαση να είναι κατάλληλη μόνο για θεατές άνω των 17 ετών, αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για εκείνον.

Ισχυρίστηκε ωστόσο ότι η ταινία του για την εμβληματική Μέρλιν Μονρό “θα προσβάλλει τους πάντες”.

Το Blonde επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2020, όταν η πρεμιέρα αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2022. Μιλώντας για τις αναβολές της ταινίας, ο Ντόμινικ είπε στο Vulture ότι αυτή “είναι μία ενδιαφέρουσα εποχή για την πρεμιέρα του Blonde”, γιατί αν η ταινία είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα “θα είχε βγει ακριβώς όταν ξεκίνησε το Me Too και θα εξέφραζε όλα αυτά τα πράγματα”. Παρ’ όλο που “οι άνθρωποι δεν είναι καθόλου σίγουροι για τα όρια” σήμερα, το Blonde “είναι μια ταινία που σίγουρα έχει μία ηθικότητα”. Πρόσθεσε βέβαια: “Ωστόσο κολυμπά σε πολύ ασαφή νερά, γιατί δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο  ξεκάθαρο όσο θέλει ο κόσμος να το δει. Υπάρχει κάτι που θα προσβάλλει τους πάντες”.

Παράλληλα, παρά την αρχική σφοδρή αντίδραση του για την καταλληλότητα της ταινίας, ο Ντόμινικ φαίνεται να έχει ηρεμήσει, αναφέροντας μόνο ότι ήταν “έκπληξη” για εκείνον, γιατί θεωρούσε ότι είχε καταφέρει να μην ξεπεράσει τα όρια.

Μαζί με την Άνα ντε Άρμας, στην ταινία θα παίζουν επίσης οι Άντριαν Μπρόντι και Μπόμπι Καναβάλε. Δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα, το περιμένουμε ωστόσο μέσα στον Σεπτέμβριο, στο Netflix.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b