MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

H Anya Taylor-Joy μας δείχνει το κορυφαίο καλοκαιρινό hair trend

Η Anya Taylor-Joy είναι η πρωταγωνίστρια με την ιδιαίτερη ομορφιά που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από το «The Queen’s Gambit»

Monopoli Team

Η Αnya Taylor-Joy έχει αποδείξει ότι το έχει με το στιλ, ιδίως μέσα από τα red carpet looks της. Αυτή την φορά ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρει με κοντά μαλλιά σε ginger απόχρωση. Δεν ξεκαθαρίζει αν είναι μια throwback φωτογραφία από το ρόλο της ως Beth Harmon από το “The Queen’s Gambit” ή αν είναι πρόσφατη, το μόνο βέβαιο είναι ότι μας χαρίζει έμπνευση για το καλοκαίρι.

Φυσικά, η Αnya Taylor-Joy μας θύμισε για άλλη μια φορά γιατί είναι ένα από τα πιο φρέσκα και ανατρεπτικά beauty icons του Hollywood.

To haircut της είναι τολμηρό και η αλήθεια είναι ότι ίσως λίγες θα το δοκίμαζαν αλλά η Beth στη σειρά μας έκανε να το ερωτευτούμε. Πρόκειται για ένα αρκετά κοντό κούρεμα που το έχει συνδυάσει με micro bangs. Κάτι που όμως το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό είναι το ginger χρώμα που επέλεξε. Το συγκεκριμένο hair look ταιριάζει υπέροχα με την λευκή επιδερμίδα της και αναδεικνύει τέλεια το χρώμα των ματιών της.

Μπορεί το κούρεμα να μην το δοκιμάζατε αλλά αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, η συγκεκριμένη ginger απόχρωση είναι η ιδανική πρόταση για εσάς. Σε περίπτωση λοιπόν που σκέφτεστε να κάνετε μία αλλαγή εν όψει του καλοκαιριού, μία χάλκινη ή κόκκινη απόχρωση αποτελεί την τέλεια ιδέα.

Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας και το κατά πόσο επιθυμείτε ένα διακριτικό ή πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα, ο hair expert που θα συμβουλευτείτε μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε την απόχρωση που θα σας κολακεύσει περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b