MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

The Northman: Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ μεταμορφώνεται σε Βίκινγκ στο δεύτερο επικό trailer της ταινίας

Κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ρόμπερτ Έγκερς, The Northman, με τους Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ, Νικόλ Κίντμαν, Άνια Τέιλορ-Τζοι, Björk, Γουίλιαμ Νταφόε και Ίθαν Χοκ.

The Northman. Photo Credits: Focus Features
The Northman. Photo Credits: Focus Features
Monopoli Team

Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο trailer του The Northman, το οποίο μας βάζει αμέσως στο πολεμικό και επικό κλίμα της ταινίας. Θέτει το σκηνικό για μια επική μάχη, γεμάτη φλεγόμενες δάδες, αιματοβαμμένα σπαθιά και συναρπαστικές σκηνές δράσης, την οποία θα δούμε στην μεγάλη οθόνη στις 22 Απριλίου.

Στην ταινία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ ως Amleth, τη Νικόλ Κίντμαν ως Βασίλισσα Gudrún, την Άνια Τέιλορ-Τζοι ως Olga, τη Μπιορκ ως Seeress, τον Γουίλιαμ Νταφόε ως Heimir the Fool και τον Ίθαν Χοκ ως Βασιλιά Aurvandil.

Η πλοκή διαδραματίζεται στην Ισλανδία του 10ου αιώνα, όταν ο πρίγκιπας των Βίκινγκς, Amleth, θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι εκδίκησης, μετά την άδικη δολοφονία του πατέρα του. Η παραγωγή του The Northman είχε προγραμματιστεί για πρώτη φορά στη Βόρεια Ιρλανδία τον Μάρτιο του 2020, όμως λόγω της πανδημίας τα σχέδια της εταιρίας παραγωγής Focus Features άλλαξαν και η ταινία ολοκληρώθηκε αρκετά αργότερα.

Ο Ρόμπερτ Έγκερς υπογράφει τη σκηνοθεσία του The Northman, το οποίο είναι βασισμένο σε σενάριο που έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Ισλανδό ποιητή και μυθιστοριογράφο Sjón.

Το The Northman αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 22 Απριλίου του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStranger Things 4: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο trailer και είναι πιο σκοτεινό από ποτέ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b