MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Stranger Things 4: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο trailer και είναι πιο σκοτεινό από ποτέ

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια αναμονής, το Stranger Things επιστρέφει τον Μάιο και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 4ης σεζόν.

Stranger Things 4. Photo Credits: Netflix
Stranger Things 4. Photo Credits: Netflix
Monopoli Team

Το Stranger Things επιστρέφει τον Μάιο στο Netflix, μετά από 3 βασανιστικά χρόνια αναμονής για τους fans που έβλεπαν τον νέο κύκλο της αγαπημένης τους σειράς να αναβάλλεται συνεχώς λόγω της πανδημίας COVID-19. Το trailer που μόλις κυκλοφόρησε πάντως, μας προετοιμάζει για μία επική και αρκετά σκοτεινή 4η σεζόν.

Οι γνωστοί και αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Stranger Things ξεκινούν μία νέα περιπέτεια, τόσο στη σχολική όσο και στη «μεταφυσική» ζωή τους. Όσο θα προσπαθούν να συνηθίσουν τις αλλαγές στην προσωπική τους ζωή, τόσο πιο έντονα θα διαγράφεται στο άμεσο μέλλον μία καινούρια, ακόμα πιο σκοτεινή απειλή.

Το τρέιλερ μας δείχνει τον Μάικ (Φιν Γούλφχαρντ), τον Ντάστιν (Γκάτεν Ματαράτσο), τον Λούκας (Κέιλεμπ ΜακΛάφλιν) και τη Μαξ (Σέιντι Σινκ) να ξεκινούν το Λύκειο, ενώ η Ιλέβεν (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) και ο Γουίλ (Νόα Σναπ) βρίσκονται στην Καλιφόρνια. Καθώς οι φίλοι περιηγούνται σε διαφορετικά μονοπάτια, μια νέα υπερφυσική απειλή θα εμφανιστεί και θα τους αναγκάσει να αντιμετωπίσουν ξανά τη φρίκη του Upside Down.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου:

«Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων, χωρίζεται για πρώτη φορά. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου, που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down».

Το σκοτεινό και γεμάτο αγωνία trailer μας αποκαλύπτει πως ο αρχηγός της αστυνομίας Τζιμ Χόπερ (Ντέιβιντ Χάρμπορ) είναι ζωντανός και πρέπει να πολεμήσει τον νέο πανίσχυρο κακό της σειράς, ένα υβρίδιο ανθρώπου και Demogorgon, ενώ μας τονίζει πως κάθε τέλος έχει μία αρχή. Για την επιτυχημένη σειρά η αρχή του τέλους θα είναι η 4η σεζόν, καθώς έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως η 5η σεζόν θα σημάνει το οριστικό κλείσιμο του κεφαλαίου Stranger Things.

Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 27 Μαΐου, με το δεύτερο μέρος να ολοκληρώνει την 4η σεζόν περίπου 1 μήνα μετά, την 1η ημέρα του Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFantastic Beasts 3: Διάλογος για την ομοφυλοφιλία του Dumbledore “κόπηκε” στην Κίνα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b