MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντέιβιντ Λιντς: Τι απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρουσιάζει τη νέα του ταινία στις Κάννες

Λίγο πριν ανακοινωθεί το πρόγραμμα του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιντς μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πηγαίνει τον επερχόμενο Μάιο στις Κάννες με ένα νέο πρότζεκτ.

Ντέιβιντ Λιντς
Monopoli Team

Ο Ντέιβιντ Λιντς φαίνεται να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρουσιάζει μια καινούρια του δουλειά στο επερχόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών που αναμένεται να πραγματοποιηθεί 17-28 Μαΐου 2022.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Entertainment Weekly, o Αμερικανός σκηνοθέτης ερωτώμενος απάντησε:

«Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσω κάποια καινούρια ταινία. Πρόκειται απλώς για φήμες. Οπότε να ‘μαστέ. Δεν θα συμβεί. Δεν έχω κάποιο πρότζεκτ στα σκαριά. Τίποτα για τις Κάννες. Είναι λυπηρό. Διαδόθηκε τόσο ώστε ο κόσμος σκέφτηκε ‘Αυτό θα ήταν ωραίο’. Κάτι νέο υπάρχει, αλλά δεν είναι δικό μου. Δεν ξέρω ποιανού είναι. Λένε ότι κάτι νέο θα παρουσιαστεί στις Κάννες αλλά δεν λένε ποιανού και κάποιοι σκέφτηκαν ότι πρόκειται για δικό μου φιλμ, αλλά δεν είναι. Άρα θα περιμένουμε να δούμε ποιανού είναι». 

Όταν ξαναρωτήθηκε αν ετοιμάζει κάποια καινούρια ταινία, ο Ντέιβιντ Λιντς πρόσθεσε: «Δουλεύω πάνω στη ζωγραφική και τη γλυπτική. Και πάνω στην αποκατάσταση της «Χαμένης Λεωφόρου».

Τι ανέφεραν τα εν λόγω δημοσιεύματα

Δύο ημέρες πριν το περιοδικό Variety ισχυρίστηκε ότι, σύμφωνα με δύο έγκριτες πηγές, στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών θα προβληθεί μια νέα ταινία του Ντέιβιντ Λιντς η οποία γυρίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και περιλαμβάνει στο καστ της τη βραβευμένη με Όσκαρ Λόρα Ντερν, καθώς και άλλους στενά συνεργαζόμενους ηθοποιούς με τον σκηνοθέτη.

Αν η διάψευση, λοιπόν, αληθεύει ή απλώς ο πολυαγαπημένος μας σκηνοθέτης μπλοφάρει μένει να φανεί αύριο, όταν το 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ανακοινώσει το πρόγραμμα του στο Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑElvis: Παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες – Νέα εικόνα από την μεταμόρφωση του Όστιν Μπάτλερ12.09.2018

Ανάμεσα στις ταινίες που έχουν όντως επιβεβαιωθεί για τις Κάννες αυτόν τον Μάιο, βρίσκεται το «Top Gun: Maverick» με τον Τομ Κρουζ καθώς και η βιογραφική ταινία «Elvis» για τον θρύλο του ροκ-εν-ρολ, Έλβις Πρίσλεϋ, σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν.

Πηγή: Deadline

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b