MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Elvis: Παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες – Νέα εικόνα από την μεταμόρφωση του Όστιν Μπάτλερ

Το νέο βιογραφικό δράμα του Μπαζ Λούρμαν «Elvis» με πρωταγωνιστές τους Όστιν Μπάτλερ και Τομ Χανκς, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο.

Elvis. Photo Credits: Warner Bros.
Elvis. Photo Credits: Warner Bros.
Monopoli Team

Σύμφωνα με το Variety, οι Κάννες επιβεβαίωσαν πως η πολυαναμενόμενη ταινία “Elvis” για την ζωή του θρύλου του ροκ-εν-ρολ, Έλβις Πρίσλεϋ, θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης της Μπαζ Λούρμαν, ο Τομ Χανκς και ο Όστιν Μπάτλερ θα παρακολουθήσουν την προβολή της πρεμιέρας μαζί με την Ολίβια ΝτεΧόνγκε, η οποία υποδύεται την Πρισίλα Πρίσλεϊ στη βιογραφική ταινία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ταινία του Λούρμαν ανοίγει το φεστιβάλ της Γαλλικής Ριβιέρας, καθώς το “Moulin Rouge!” του 2001 και το «The Great Gatsby» του 2013 είχαν την τιμητική τους στο Φεστιβάλ.

Σε μια δήλωση του, το Φεστιβάλ ανέφερε για το “Elvis”: «Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϋ (Μπάτλερ), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Χανκς). Η ιστορία εμβαθύνει στην περίπλοκη δυναμική μεταξύ του Πρίσλεϋ και του Πάρκερ που εκτείνεται για πάνω από 20 χρόνια, από την άνοδο του Πρίσλεϊ στη φήμη μέχρι την πρωτόγνωρη δόξα του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την απώλεια της αθωότητας στην Αμερική. Κεντρικό σημείο σε αυτό το ταξίδι θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ».

Το Φεστιβάλ Καννών αποκάλυψε μία νέα εικόνα από τον Όστιν Μπάτλερ ως Έλβις

Το Φεστιβάλ Καννών αποκάλυψε μία νέα εικόνα από τον Όστιν Μπάτλερ ως Έλβις

Η παραγωγή της βιογραφικής ταινίας Elvis ξεκίνησε στην Αυστραλία στις αρχές του 2020, αλλά έπεσε στα δίχτυα της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ αργότερα ο Τομ Χανκς έγινε ένας από τους πρώτους ηθοποιούς που διαγνώστηκε με COVID-19. Τα γυρίσματα σταμάτησαν τον Μάρτιο του 2020 και συνεχίστηκαν τελικά στο Κουίνσλαντ, περίπου έξι μήνες αργότερα.

Το 75ο Φεστιβάλ των Καννών θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 28 Μαΐου 2022, ενώ το Elvis αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Ιουνίου από την Warner Bros.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Austin Butler μεταμορφώνεται σε Elvis στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Baz Luhrmann12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b