MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το θέατρο Αλκμήνη και η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» στηρίζουν τους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Το θέατρο Αλκμήνη και η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας.

Photo by Yura Khomitskyi on Unsplash
Photo by Yura Khomitskyi on Unsplash
Monopoli Team

Το θέατρο Αλκμήνη σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» θέλοντας να στηρίξουν τους πρόσφυγες της Ουκρανίας και τις οικογένειές τους, θα μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης έως και τις 22 Απριλίου στο θέατρο Αλκμήνη.

Η διαδικασία της συλλογής θα γίνεται, καθημερινά από τις 6:00μμ έως τις 10:00μμ (εκτός Πέμπτης) στο θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12 Πετράλωνα. Τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται να συγκεντρωθούν είναι:

Γάλατα σκόνη, ζάχαρη, αλεύρι, δημητριακά, χυμοί, φρυγανιές, μαρμελάδες, κονσέρβες, πάνες, μωρομάντηλα, αντισηπτικά, μπισκότα, καραμέλες, κρουασάν, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, οδοντόβουρτσες, αποσμητικά, εσώρουχα, σκουφιά/γάντια/κασκόλ, παιχνίδια.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν προσωπικά από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την ομάδα του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στα τέλη Απριλίου για δεύτερη φορά στα σύνορα Ρουμανίας – Ουκρανίας.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε απογευματινές ώρες στο 2103428650.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟυκρανία: Ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν πολιτιστικό μνημείο, όπου είχε συνθέσει μουσική ο Τσαϊκόφσκι12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b