MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Austin Butler μεταμορφώνεται σε Elvis στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Baz Luhrmann

Ο Austin Butler φαίνεται να είναι ιδανικός ως Elvis στην νέα φιλόδοξη βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann για τη ζωή του “βασιλιά του Rock ‘n Roll”.

Monopoli Team

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann για τον Elvis Presley, με τίτλο φυσικά “Elvis”.

Με πρωταγωνιστή τον Austin Butler (Once Upon a Time… in Hollywood) που φαίνεται να έχει τελειοποιήσει την χαρακτηριστική προφορά του “βασιλιά”, η ταινία ακολουθεί την ζωή και την καριέρα του Presley, που διακόπηκε ξαφνικά όταν ήταν μόλις 42 ετών.

Αν και ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να σκιαγραφήσει το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα όλων των ΗΠΑ την εποχή εκείνη, μέσα από την ιστορία του Elvis, ήδη στο trailer είδαμε πολλές σημαντικές στιγμές από τη ζωή του Elvis,  όπως τα πρώτα χρόνια στο Τενεσί, την σχέση του με το κίνημα για τα δικαιώματα των Αφροαμερικανών, τον τρόπο που η μαύρη μουσική τον επηρέασε, την φρενίτιδα που προκάλεσε σε όλο τον κόσμο με τις κινήσεις και τα τραγούδια του, αλλά και το θρυλικό comeback του το 1968.

Φυσικά βλέπουμε και τον Austin Butler ως Elvis, ο οποίος μοιάζει πολύ καλή επιλογή για τον ρόλο, όχι μόνο της ομοιότητάς του με τον θρυλικό καλλιτέχνη. Ο ηθοποιός δεν έχει υιοθετήσει μόνο τις κινήσεις και τις συνήθειες του Elvis, αλλά θα τραγουδήσει και τα πρώτα τραγούδια της καριέρας του. Για τα τελευταία τραγούδια, ο Luhrmann συνδύασε τις φωνές του Presley και του Butler.

Στο trailer της ταινίας αφηγητής είναι ο Tom Hanks, ο οποίος υποδύεται τον Colonel Tom Parker, μάνατζερ του Elvis. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Αυστραλία, ο Hanks είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ήταν ένας από τους πρώτους αστέρες του σινεμά που το δήλωσαν δημόσια.

Μαζί με τον Butler και τον Hanks, στο cast θα δούμε την Olivia DeJonge ως Priscilla Presley, τον Richard Roxburgh ως τον πατέρα του Elvis, την Helen Thomson ως τη μητέρα του Elvis, τον Alton Mason ως Little Richard, τον Kelvin Harrison Jr. ωςB.B. King, την Yola ως Sister Rosetta Tharpe και πολλούς άλλους.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τζον Τραβόλτα γίνεται 70: Δέκα ρόλοι του που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b