MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κρις Ροκ: Μιλά για πρώτη φορά για το ξέσπασμα του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα φετινά Όσκαρ με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ, ο Κρις Ροκ μίλησε για πρώτη φορά για το πώς νιώθει μετά το περιστατικό.

Monopoli Team

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα φετινά Όσκαρ όταν ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ, ο κωμικός τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για το περιστατικό, σε ένα από τα show του.

Σε απόσπασμα που εξασφάλισε το περιοδικό Variety, ο Κρις Ροκ ακούγεται να λέει: «Δεν έχω να πω πολλά για αυτό που συνέβη. Οπότε αν ήρθατε να ακούσετε  αυτό, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι έγραψα ολόκληρο το σόου πριν από την Κυριακή. Η αλήθεια είναι πως ακόμη προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι συνέβη. Σε κάποια στιγμή θα μιλήσω για το όλο θέμα και θα είναι σοβαρό, αλλά και αστείο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)

Ο κωμικός ηθοποιός πραγματοποιεί αυτή την περίοδο την περιοδεία του με τίτλο «Ego Death Tour». Αυτή ήταν η πρώτη παράστασή του μετά το περιστατικό της Κυριακής και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κρις Ροκ είχε αστειευτεί με το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μιλήσει δημόσια για τον αγώνα της με την αλωπεκίαση, ο κωμικός Κρις Ροκ όμως θεώρησε αρκετά αστείο να αστειευτεί με αυτό, ενώ με την σειρά του ο Γουίλ Σμιθ θεώρησε ακόμα πιο έξυπνο να ανέβει στη σκηνή και να τον χαστουκίσει.

Η ίδια η Τζέιντα τοποθετήθηκε για πρώτη φορά χτες για το περιστατικό, με μία φειδωλή τοποθέτηση σε ανάρτησή της στο Instagram που έγραφε: «Αυτή είναι η τέλεια εποχή για επούλωση. Και είμαι έτοιμη για αυτό”.

Η διοργάνωση των Όσκαρ από την πλευρά της, καταδίκασε από την πρώτη στιγμή την βίαιη αντίδραση του Γουίλ Σμιθ και ανακοίνωσε πως εξετάζει το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γουίλ Σμιθ ζητά συγνώμη από τον Κρις Ροκ – Η ανάρτηση μετά το χαστούκι στα Όσκαρ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b