MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Γουίλ Σμιθ ζητά συγνώμη από τον Κρις Ροκ – Η ανάρτηση μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Μία ημέρα μετά το απαράδεκτο περιστατικό της επίθεσης του Γουiλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, ο ηθοποιός ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μέσα από μια σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Monopoli Team

Μετά από περίπου 30 χρόνια καριέρας με εκπληκτικές ερμηνείες, που όμως δεν είχαν αναγνωριστεί από την Ακαδημία, ο Γουίλ Σμιθ κέρδισε τελικά το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του στην φετινή 94η τελετή απονομής των βραβείων. Ωστόσο, η στιγμή αυτή που θα έπρεπε να μείνει στην ιστορία για τη βράβευσή του, τελικά κατέληξε να στιγματιστεί από ένα απαράδεκτο γεγονός: την επίθεσή του στον Κρις Ροκ.

Μία ημέρα μετά το συμβάν, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Γουiλ Σμιθ πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram θέλοντας να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του και το χαστούκι του στον Κρις Ροκ, λόγω του κακόγουστου αστείου για την σύζυγο του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Την ίδια στιγμή η «συγγνώμη» του απευθύνεται και στους συντελεστές της ταινίας King Richard που του χάρισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού Ρόλου και έρχεται λίγο μετά αφού η αφότου η Ακαδημία των Όσκαρ καταδίκασε το βίαιο περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουίλ Σμιθ: Η επίθεση στον Κρις Ροκ τελικά επισκίασε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του12.09.2018

Τι έγραψε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός:

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την κατάσταση της υγείας της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, από τον Κρις. Ξέφυγα και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θα ήθελα να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν την τελετή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια μου στην ταινία του King Richard.

Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας. Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Στον απόηχο των παραπάνω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας έχει προγραμματίσει να συνεδριάσει την Τετάρτη (30/3) για να συζητήσει εάν πρέπει να ληφθούν περαιτέρω μέτρα κατά του Σμιθ. Κάποιοι πρότειναν να του αφαιρεθεί το βραβείο Όσκαρ, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον είναι απίθανο. Θα μπορούσε ακόμη να λάβει μια πιο ήπια κύρωση, όπως η αναστολή της ιδιότητάς του στην Ακαδημία, αλλά κι αυτό φαίνεται να είναι λιγότερο πιθανό μετά τη δημόσια συγγνώμη του ηθοποιού.

Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο – το ενδιαφέρον του κόσμου σχετικά με το συμβάν παραμένει υψηλό σε παγκόσμιο επίπεδο και πολύ περισσότερο οι θαυμαστές του θέλουν να δουν πού θα πάει στη συνέχεια.

Με πληροφορίες από BBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2022: Μετά από μια βραδιά με τόσες ιστορικές νίκες, ας μην αφήσουμε την τοξική αρρενωπότητα να νικήσει12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b