MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Βρείτε τις καλύτερες επιλογές ταινιών σε τηλεόραση και online πλατφόρμες για αυτό το Σαββατοκύριακο.

"Pari" του Siamak Etemadi
"Pari" του Siamak Etemadi
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Είτε για εσάς ήταν τριήμερο με την αργία της 25ης Μαρτίου, είτε έχετε μόνο δύο μέρες ξεκούρασης αυτό το Σαββατοκύριακο, εμείς έχουμε να σας προτείνουμε 9 ταινίες σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Power Rangers” του Dean Israelite: Star στις 4:45, Σάββατο 26/03

Πέντε συνηθισμένοι μαθητές Λυκείου, αποκτούν υπερδυνάμεις όταν ανακαλύπτουν ένα διαστημόπλοιο και σύντομα θα χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσουν για να πολεμήσουν εξωγήινους, που είναι απειλή για την πόλη τους. Οι θρυλικοί ήρωες των Power Rangers, λατρεμένοι από μικρούς και μεγάλους, συγκεντρώθηκαν σε μια ταινία δράσης, που βγήκε μόλις το 2017.

“Αόρατος Επισκέπτης” του Oriol Paulo: Open στις 02:00, Σάββατο 26/03

Ένας άντρας ξυπνάει σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο ξενοδοχείου με την ερωμένη του νεκρή. Προσλαμβάνει την καλύτερη δικηγόρο για να τον υπερασπιστεί και με την ξαφνική εμφάνιση ενός μάρτυρα, έχουν λίγες ώρες να καταλάβουν τι συνέβη και να προετοιμαστούν. Ένα εξαιρετικό ισπανόφωνο θρίλερ αγωνίας, το οποίο παίζει με τον χρόνο όπως και με τις αντοχές του ήρωα!

“Καυτή Σάρκα” του Pedro Almodοvar: COSMOTE TV Cinema 1 στις 22:50, Σάββατο 26/03

Ο Victor είναι ακόμη ερωτευμένος με την Elena, η οποία πια είναι παντρεμένη με τον David, έναν πρώην αστυνομικό που έμεινε παράλυτος από σφαίρα του Victor, στέλνοντάς τον φυλακή. Η επιστροφή του Victor θα ταράξει τις σχέσεις των υπολοίπων, που βρίσκονται έτσι κι αλλιώς σε τεντωμένο σχοινί. Ο Almodóvar υπόσχεται άλλη μια μπλεγμένη από παντού ιστορία που καθηλώνει. Πρωταγωνιστούν ο Javier Bardem και η Francesca Neri.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈτερος Εγώ: Η σειρά της COSMOTE TV επιστρέφει με 3o κύκλο και all-star cast12.09.2018

“Κυνηγώντας το Maverick” των Curtis Hanson και Michael Apted: Open στις 02:00, Κυριακή 27/03

Η ιστορία του Jay Moriarity, ενός surfer που κατέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα κύματα στον κόσμο με την ονομασία Mavericks, κάνοντάς τον γνωστό αλλά που δυστυχώς πέθανε νέος. Ο Moriarity ήταν soul surfer, δηλαδή έκανε surf επειδή το αγαπούσε κι όχι για την νίκη, παρά το γεγονός ότι έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς. Η συγκεκριμένη βιογραφική ταινία παρουσιάζει τη ζωή του, με τον Jonny Weston στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

“Οι Απίθανοι” του Brad Bird: Star στις 12:00, Κυριακή 27/03

Ο Κύριος Απίθανος έχει σούπερ δυνάμεις, όπως και η υπόλοιπη οικογένειά του, αλλά αναγκάζεται να τις κρύβει, έχοντας μια συμβατική ζωή. Θέλοντας να ξαναμπεί στη δράση, αναλαμβάνει μια μυστική αποστολή και μαζί με την οικογένειά του θα πρέπει να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφή. Δεν είναι άλλη από την φοβερή ταινία κινουμένων σχεδίων, πολύ κλασική, δίνοντας πάντα το ίδιο ζεστό συναίσθημα σε όλους.

“Pari” του Siamak Etemadi: ΕΡΤ2 στις 22:15, Κυριακή 27/03

Ο Babak είναι Ιρανός φοιτητής στην Αθήνα και όταν καταφθάνει η οικογένειά του στο αεροδρόμιο, εκείνος δεν είναι εκεί όπως θα έπρεπε για να τους παραλάβει. Έτσι, η μητέρα του, η Pari, θα κάνει τα πάντα για να τον βρει, φτάνοντας στις πιο σκοτεινές γωνιές μιας ξένης πόλης. Μια συγκλονιστική και βαθιά αληθινή ταινία με ένα εξαιρετικό cast Ελλήνων και ξένων ηθοποιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Αριστουργηματικά ντοκιμαντέρ μέσα από τον φακό πολυβραβευμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών12.09.2018

Πλατφόρμες

“The Neon Demon” του Nicolas Winding Refn: Ertflix έως 14/04

Η Jesse είναι μόλις 16 και μετακομίζει στο Los Angeles για να γίνει μοντέλο. Εκεί, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και παρόλο που της λένε πως έχει όλα όσα χρειάζεται, εκείνη έχει να αντιμετωπίσει συναδέλφους που τη ζηλεύουν και έναν παραβιαστικό ιδιοκτήτη ενός μοτέλ. Η Elle Fanning στα πρώτα της βήματα και ο Keanu Reeves σε έναν κόντρα ρόλο, υπό τα neon φώτα του σκηνοθέτη της ταινίας “Drive”.

“The Call” του Lee Chung-hyeon: Netflix

H Seo-Yeon βρίσκεται στο παρόν ενώ η Young-Sook στο παρελθόν. Μπορούν όμως να επικοινωνήσουν μέσα από ένα τηλέφωνο και ξαφνικά οι ζωές τους θα αλλάξουν ριζικά! Η ιστορία ξεδιπλώνεται με τρόπους που διαρκώς σε εκπλήσσουν ενώ το όλο κόνσεπτ που παντρεύει παρελθόν με παρόν στο ίδιο μέρος προκαλεί ανατριχίλα. Σίγουρα μια κορεάτικη παραγωγή του Netflix άξια της προσοχής σας.

“White God” του Kornél Mundruczó: Cinobo

O σκύλος της Lili, ο Hagen, δεν είναι καθόλου συμπαθής στον πατέρα της, ο οποίος μια μέρα τον παρατάει στους δρόμους. Η Lili, όμως, δεν θα ησυχάσει αν δεν τον βρει αλλά το ίδιο και ο Hagen, που προσπαθεί να γυρίσει κοντά της. Η δύναμη της αγάπης ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα αποτυπώνεται εδώ στα καλύτερά της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b