MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

«Borgen – Συνωμοσίες εξουσίας»: Το καθηλωτικό πολιτικό δράμα επιστρέφει για 4η σεζόν στο Netflix

Το δημοφιλές τηλεοπτικό πολιτικό δράμα από τη Δανία, «Borgen – Συνωμοσίες εξουσίας», επιστρέφει με νέα σεζόν στο Netflix, εννέα χρόνια μετά την τελευταία και με την αγαπημένη ηρωίδα Birgitte Nyborg αυτή τη φορά ως Υπουργό Εξωτερικών.

Borgen – Συνομωσίες Εξουσίας: Το καθηλωτικό πολιτικό δράμα επιστρέφει για 4η σεζόν στο Netflix
| Φωτογραφίες: Netflix
Monopoli Team

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Borgen – Συνωμοσίες εξουσίας». Η συνέχεια του βραβευμένου με BAFTA πολιτικού δράματος από τη Δανία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 14 Απριλίου για τις σκανδιναβικές χώρες και στις 2 Ιουνίου για τον υπόλοιπο κόσμο.

Η τέταρτη σεζόν του «Borgen» θα είναι αυτόνομη από τις προηγούμενες τρεις, η τελευταία εκ των οποίων προβλήθηκε στη μικρή οθόνη το 2013. Με δημιουργό ξανά τον Adam Price, η σειρά θα ακολουθήσει για μια ακόμη φορά την αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα Birgitte Nyborg (Σίσε Μπαμπέτ Κνούντσεν), στη θέση της Υπουργού Εξωτερικών, το επιτελείο της και τα μίντια που καλύπτουν τις εξελίξεις.

Υπόθεση

Όταν μια εταιρεία εξόρυξης ανακαλύπτει ξαφνικά πετρέλαιο στη Γροιλανδία, το γεγονός σηματοδοτεί την αρχή των διεθνών ανταγωνισμών για επικράτηση στην Αρκτική. Με την Nyborg να καλείται να αντιμετωπίσει ως δεδομένο ότι παρά τη σχέση «μεγάλου-μικρού αδερφού ανάμεσα στη Δανία και τη Γροιλανδία, όταν πρόκειται για τις μεγάλες υπερδυνάμεις, η Δανία αποτελεί μικρό παίχτη και μάλιστα κάπως απείθαρχο». 

Το σενάριο της τέταρτης σεζόν καταπιάνεται με σημαντικά και καίρια πολιτικά ζητήματα όπως η θέση του Βασιλείου της Δανίας στον σύγχρονο κόσμο, η μάχη για κυριαρχία των μεγάλων δυνάμεων στην Αρκτική, καθώς και η κλιματική αλλαγή. Ενώ θα επικεντρωθεί, επίσης, στις προκλήσεις της εξουσίας και πως αυτή μεταμορφώνει τους ανθρώπους, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Η σειρά θα ακολουθήσει, επίσης, τη δημοσιογράφο Katrine Fønsmark (Birgitte Hjort Sørensen), πρώην Εκπρόσωπο Τύπου της Birgitte, η οποία επέστρεψε στη δημοσιογραφία ως επικεφαλής του ειδησεογραφικού τμήματος ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας.

Το καστ: Ποιοι επιστρέφουν

Το καστ συμπληρώνουν οι: Mikkel Boe Følsgaard, Nivi Pedersen, Svend Hardenberg, Lucas Lynggaard Tønnesen, Özlem Saglanmak, Simon Bennebjerg, Johanne Louise Schmidt, Magnus Millang και Darren Pettie.

Από το αρχικό καστ επιστρέφουν, επίσης, οι Søren Malling, Signe Egholm Olsen, Mikael Birkkjær, Lisbeth Wulff, Lars Mikkelsen, Laura Allen Müller Smith, Jens Albinus, Lars Knutzon, Peter Mygind, Morten Kirkskov και Angunnguaq Larsen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Ημερολόγια του Άντι Γουόρχολ: 5 λόγοι που πρέπει να δείτε το νέο docuseries του Netflix για τον “πάπα της pop”12.09.2018

Με πληροφορίες από Deadline και Variety.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b